VIHREN ROYAL PALACE
OPIS

Lokacija: Hotel Vihren Royal Palace je udaljen 150 m od gondole i 800 m od starog centra Banskog. Sastoji se od dve zgrade koje su povezane toplim hodnikom.

Sobe: Hotel Vihren Royal Palace u svom sasatavu ima 65 studija, 65 apartmana sa jednom spavaćom sobom i 9 apartmana sa dve spavaće sobe. Studio- soba sa kuhinjskim delom, one bedroom apartment - apartman koji sadrži dnevni boravak i spavaću sobu. Sve smeštajne jedinice u ponudi turističke agencije Odeon World Travel u svom sastavu imaju kupatilo, fen, TV, telefonon, sef i mini bar. Apartmani se sastoje od dnevnog boravka i jedne ili dve spavaće sobe.

Hotelski sadržaj: Hotel Vihren Royal Palace u svom sasatavu  ima glavni restoran u kome se služe pansionski obroci. Pored glavnog restorana, hotel ima i tavernu, lobby bar, kafeteriju. Wi- Fi je dostupan u lobiju. Hotel ima garažu, parking i skijašnicu.

Sport i zabava: U sastavu hotela Vihren Royal Palace je i spa centar sa bazenom, đakuzijem, saunom, turskim kupatilom, sobama za masažu i solarijumom. Gostima su na raspolaganju stolovi za bilijar i stoni tenis.

CENA UKLJUČUJE: Korišćenje bazena, finske saune, parnog kupatila, skijašnice i Wi-Fi.

Garaža
Parking
Skijašnica
Bar
Restoran
Spa centar
Hotel Map Title