TRINITY RESIDENCE
OPIS

Lokacija: Hotel Trinity Residence se nalazi na oko 1.5 km od gondole, do koje je organizovan prevoz. Stari centrar grada se nalazi na 200 m od hotela.

Sobe: Hotel Trinity Residence u svom sastavu ima smeštajne jedinice podeljene u nekoliko kategorija. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su standardne i sobe tipa suite. Standard soba- standardna dvokrevetna soba bez balkona, standard room with balcony- standardna dvokrevetna soba sa balkonom, family suite- smeštajna jedinica koja u svom sastavu ima dnevni boravak i spavaću sobu. Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo, fen, TV, telefon i mini bar.

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Trinity Residence se nalazi glavni restoran u kome se služe pansionski obroci. Gostima su na raspolaganju i a la carte resoran, kao i lobby bar. Od dodatnih sadržaja, hotel ima parking i skijašnicu.

Sport i zabava: U sastavu hotela Trinity Residence, gostima je na raspolaganju spa centar. U okviru spa centra, gostima su na raspolaganju bazen, sauna, parno kupatilo i relax soba.

CENA UKLJUČUJE: Korišćenje bazena, saune, parnog kupatila, parkinga, skijašnice, Wi-Fi i prevoz do gondole.

 

Parking
Skijašnica
WI FI u krugu hotela
A la Carte restoran
Bar
Restoran
Spa centar
Hotel Map Title