SAINT GEORGE SKI & HOLIDAYS
OPIS

Lokacija: Hotel Saint George Ski & Holidays se nalazi 2 km od starog centra mesta. Hotel je od gondole do koje je obezbeđen prevoz hotelskim mini busom, udaljen 600 m.

 

Sobe: Hotel Saint George Ski & Holidays u svom sastavu ima smeštajne jedinice podeljene u nekoliko kategorija. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su standard sobe, studija i apartmani. Standard soba- dvokrevetna soba, studio- soba sa kuhinjskom delom, one bedroom apartment- apartman koji sadrži dnevni boravak i odvojenu spavaću sobu.Svaka soba ma kupatilo, fen, TV, telefon, sef, mini bar i balkon.

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Saint George Ski & Holidays su glavni restoran u kome se služe pansionski obroci i lobby bar. Wi-Fi je dostupan u celom hotelu. Hotel ima parking i skijašnicu.

 

Sport i zabava: U sastavu hotela Saint George Ski & Holidays, nalazi se spa centar. U okviru spa centra gostima je na raspolaganju bazen, fitnes centar, saune, sobe za masažu i đakuzi.

 

CENA UKLJUČUJE: Korišćenje bazena, sauna, đakuzija, parnog kupatila, teretane,  Wi-Fi, dečijeg kluba i prevoz do gondole.


Shuttle servis do skijališta
Parking
Skijašnica
WI FI u krugu hotela
Unutrašnji bazen
Bar
Restoran
Fitnes centar
Spa centar
Mini klub
Hotel Map Title