SAINT GEORGE PALACE
OPIS

Lokacija: Hotel Saint George Palace se nalazi u Banskom. Hotel jedinstvenog dizajna udaljen je od starog (etno) centra Banskog oko 2 km, a do gondole udaljene 800 m organizovan je prevoz hotelskim mini busom. Hotel je renoviran 2012. godine.

 

Sobe: Hotel Saint George Palace u svom sastavu ima smeštajne jedinice podeljene u nekoliko kategorija. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su studija i apartmani. Studio- soba sa kuhinjskom nišom, one bedroom apartment- apartman koji sadrži dnevni boravak i odvojenu spavaću sobu, two bedroom apartment- apartman koji sadrži dnevni boravak i dve spavaće sobe.Svi studiji i apartmani imaju kupatilo, fen, TV, mini bar i kuhinjsku nišu.

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Saint George Palace je glavni restoran u kome se služe pansionski obroci. Hotel ima lobby i sky bar. Wi-Fi je dostupan u celom hotelu. U sastavu hotela su skijašnica, parking i garaža.

Sport i zabava: U sastavu hotela Saint George Palace nalazi se spa centar. Spa centar u svom sastavu ima bazen, saunu, parno kupatilo, hidromasažnu kadu, fitnes centar i sobe za masažu.

CENA UKLJUČUJE: Korišćenje bazena, sauna, fitnes centra, parnog kupatila, džakuzija, Wi-Fi i prevoz do gondole.

 Napomena: Minimalan broj osoba u two bedroom apartmanu je 2 odraslih + 2 dece (4-11 godina), 3 odrsalih +  1 dete (4-11 godina).

Shuttle servis do skijališta
Garaža
Parking
Skijašnica
Unutrašnji bazen
Bar
Restoran
Fitnes centar
Spa centar
Mini klub
Hotel Map Title