PREMIER LUXURY MOUNTAIN RESORT
OPIS

Lokacija: Hotel Premier Luxury Mountain Resort je luksuzan i moderno opremljen hotel koji pripada lancu “Small Luxury Hotels of the World”. Hotel je udaljen od gondole 700 m i do nje je organizovan prevoz hotelskim mini busom. Hotel Premier Luxury Mountain Resort pruža mogućnost za savršen odmor na planini.

 

Sobe: Hotel Premier Luxury Mountain Resort ima ukupno 130 smeštajnih jedinice od kojih svaka ima jedinstveni dizajn. U ponudi turističke agencija Odeon World Travel na raspolaganju su sobe tipa junior suite i smart sobe. Executive room- standardna dvokrevetna soba (31-41m²), alpin execitive- standardna dvokrevetna soba sa pogledom na planinu (30m²), superior suite- apartman koji sadrži dnevni boravak i spavaću sobu (31-63m²), alpin suite- soba veće kvadrature od standardne sa pogledom na planinu (36-60m²), family suite- apartman koji sadrži dnevni boravak i spavaću sobu (60-63m²).Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo, fen, TV, telefon i mini bar. Sef se u sobama doplaćuje.

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Premier Luxury Mountain Resort se nalazi glavni restoran u kome se služe pansionski obroci. Pored glavnog restorana, hotel u svom sastavu ima i a-la-carte restoran i bar u kome se gosti mogu opustiti uz osvežavajuće napitke i lagane obroke. Od dodatnih sadržaja, hotel ima parking, garažu i skijašnicu.

Sport i zabava: U sastavu hotela Premier Luxury Mountain Resort nalazi se spa centar sa bazenom, đakuzijem, saunom, turskim kupatilom, sobama za masažu i jogu, solarijumom.

CENA UKLJUČUJE: Korišćenje bazena, sauna, parnog kupatila, đakuzija, teretane, parkinga, Wi-Fi i prevoz do gondole.

 

Shuttle servis do skijališta
U blizini ski staze
Garaža
Parking
Skijašnica
Spoljašnji bazen
Unutrašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Restoran
Spa centar
Mini klub
Sala sa video igricama
Hotel Map Title