MURITE CLUB HOTEL
OPIS

Lokacija: Hotelski kompleks Murite Club Hotel se nalazi u mestu Razlog. Hotel je udaljen od Banskog  10 km. Do gondole u Banskom za goste hotela je obezbeđen prevoz hotelskim mini busom. Hotelski kompleks Murite Club Hotel čine tri tematske zgrade- Azalia (glavna zgrada), Camelia i Orchidea.


Sobe: Murite Club Hotel u svom sastavu ima smeštajne jedinice podeljene u nekoliko kategorija. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su standard I deluxe sobe I apartmani. Standard room - standardna dvokrevetna soba, deluxe room- standardna dvokrevetna soba smeštena u glavnoj zgradi hotela, one bedroom apartment- apartman koji sadrži dnevni boravak i odvojenu spavaću sobu, one bedroom apartment deluxe- apartman koji sadrži dnevni boravak i odvojenu spavaću sobu, smešten u glavnoj zgradi hotela, two bedroom apartment- apartman koji sadrži dnevni boravak i dve spavaće sobe, two bedroom apartment deluxe- apartman koji sadrži dnevni boravak i dve spavaće sobe, smešten u glavnoj zgradi hotela.Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo, TV, telefon, sef i balkon.

 

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Murite Club Hotel su glavni restoran u kome se služe pansionski obroci i lobby bar. Hotel u svom sastvau ima prodavnicu I noćni bar. Internet je dostupan na recepciji.

Sport i zabava: U sastavu hotela Murite Club Hotel, gostima je na raspolaganju spa centar. Gostima su u okviru spa centra na raspolaganju bazen, fitnes centar i đakuzi. U okviru hotela se nalazi i dečiji mini klub.

CENA UKLJUČUJE: Korišćenje bazena, sauna, fitnes centra, Wi-Fi na recepciji i prevoz do gondole.

 Minimalan broj osoba u two bedroom apartmanima 2 odraslih + 2 dece, 3 odraslih + 1 dete ili 4 odrasle osobe. 

Shuttle servis do skijališta
WI FI na recepciji
Unutrašnji bazen
Bar
Restoran
Spa centar
Mini klub
Hotel Map Title