GARDENIA PARK BANSKO
OPIS

Lokacija: Hotel Gardenia Park je smešten u centru Banskog u neposrednoj blizini starog centra grada, pored velikog gradskog parka. Do gondole udaljene 2.5 km organizovan je prevoz hotelskim mini busom.

 

Sobe: Hotel Gardenia Park u svom sastavu ima smeštajne jedinice podeljene u nekoliko kategorija. U ponudi turističke agencija Odeon World Travel na raspolaganju su standardne sobe luxury i family sobe. Standard room- standardna dvokrevetna soba (30m²), luxury- soba veće kvadrature od standardne (35m²). Sve sobe imaju kupatilo, telefon, TV, sef i mini bar.

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Gardenia Park se nalazi glavni restoran u kome se služe pansionski obroci. Gostima je na raspolaganju i lobby bar. Hotel ima parking i skijašnicu.

Sport i zabava: U sastavu hotela Gardenia Park, gostima je na raspolaganju spa centar. U okviru spa centra, gosti mogu da koriste bazen, saunu, parno kupatilo i džakuzi.

CENA UKLJUČUJE: Korišćenje bazena, saune, parnog kupatila, džakuzija, fitnes centra, Wi-Fi, mini sef u sobi, skijašnice i prevoz do gondole.

Shuttle servis do skijališta
Parking
Wi Fi
Unutrašnji bazen
Bar
Restoran
Đakuzi
Fitnes centar
Parno kupatilo
Sauna
Hotel Map Title