CORNELIA DELUXE RESIDENCE APART
OPIS

Lokacija: Hotel Cornelia Deluxe Residence se nalazi u mestu Razlog, na oko 10 km od centra Banskog i gondole.

Sobe: Hotel Cornelia Deluxe Residence u svom sastavu ima smeštajne jedinice podeljene u nekoliko kategorija. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su deluxe sobe, studija i apartmani. Studija i one bedroom apartmani se nalaze u glavnoj zgradi, dok su deluxe sobe i deluxe one bedroom apartmani nalaze u Deluxe zgradi koja nije povezana sa glavnom. Deluxe room- standardna dvokrevetna soba smeštena u deluxe zgradi hotela koja nije povezana sa galvnom zgradom, studio- soba sa kuhinjskim delom u glavnoj zgradi hotela, one bedroom apartment - apartman koji sadrži dnevni boravak i spavaću sobu, nalazi se u glavnoj zgradi hotela, one bedroom apartment deluxe - apartman koji sadrži dnevni boravak i spavaću sobu, nalazi se u deluxe zgradi hotela koja nije povezana sa glavnom zgradom. U glavnoj zgradi hotela se nalaze recepcija, restoran i spa centar. Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo, fen, TV i mini bar.

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Cornelia Deluxe Residence se nalazi glavni restoran u kome se služe pansionski obroci. Gostima je na raspolaganju i lobby bar sa kaminom. Od dodatnih sadržaja, hotel ima parking.

Sport i zabava: U sastavu hotela Cornelia Deluxe Residence, gostima je na raspolaganju spa centar. U okviru spa centra, gostima su na raspolaganju bazen sa mineralnom vodom, sauna, parno kupatilo, relaks soba i masaža tuševima.

CENA UKLJUČUJE: Korišćenje bazena, parnog kupatila i saune.

Parking
Wi Fi
Unutrašnji bazen
Bar
Restoran
Parno kupatilo
Sauna
Hotel Map Title

 

ONLINE-5-POSTO-POPUSTA.jpg