CASA KARINA
OPIS

Lokacija: Hotel Casa Karina se nalazi u Banskom, udaljen od gondole svega 150 m. Stari cenar grada je udaljen oko 1 km od hotela. Hotel Casa Karina se sastoji od dve zgrade koje su povezane toplim hodnikom.

 

Sobe: Hotel Casa Karina u svom sastavu ima ukupno 118 smeštajnih jedinica. U jednoj zgradi je smešteno 14 studija, 28 jednosobnih i 22 dvosobna apartmana, dok se u drugoj zgradi nalazi 54 soba. Sve sobe, studiji i apartmani imaju kupatilo, fen, TV, telefon i frižider.
Apartmani se sastoje od dnevnog boravka i jedne ili dve spavaće sobe i u svom sastavu imaju kuhinju. Standard room- standardna dvokrevetna soba (28-32 m²), studio - soba sa kuhinjskim delom (40 m²), studio lux- soba sa kuhinjskim delom, veće kvadrature od studija i opremljen modernijim nameštajem (45-48m²), one bedroom apartment- apartman koji sadrži dnevni boravak i odvojenu spavaću sobu (55 m²).

Hotelski sadržaj: Hotel Casa Karina u svom sastavu ima glavni restoran u kome se služe pansionski obroci i lobby bar. Wi -Fi je dostupan u lobiju, dok se sef na recepciji doplaćuje. Hotel ima parking, garažu (uz doplatu) i skijašnicu. 

Sport i zabava: U sastavu hotela Casa Karina, gostima je na raspolaganju spa centar koji ima bazen, saunu, parno kupatilo, đakuzi, sobe za masažu i fitnes centar. Gostima su na raspolaganju stolovi za bilijar, elektronske video igre.

CENA UKLJUČUJE: Korišćenje bazena, sauna, parnog kupatila, fitnes centra i Wi-Fi.

 

U blizini ski staze
Garaža
Parking
Skijašnica
WI FI u krugu hotela
Unutrašnji bazen
Bar
Restoran
Fitnes centar
Spa centar
Mini klub
Hotel Map Title