BELVEDERE HOLIDAY CLUB BANSKO
OPIS

Lokacija: Hotel Belvedere Holiday Club se nalazi u Banskom. Hotelski kompleks se sastoji od četiri zgrade koje nisu povezane. Hotel je udaljen 350 m od gondole i 700 m od starog (etno) centra grada.

 

Sobe: Hotel Hotel Belvedere Holiday Club u svom sastavu ima smeštajne jedinice podeljene u nekoliko kategorija. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su aprartmani.  Apartmani imaju jednu ili dve spavaće sobe, dnevnu sobu, kuhinjsku nišu. Svi apartmani u svom sastavu imaju kupatilo, fen, TV, telefon, mini bar i balkon.

Hotelski sadržaj: Hotel Belvedere Holiday Club u svom sastavu ima glavni restoran u kome se služe pansionski obroci i lobby bar. Wi- Fi je dostupan u lobiju, dok se sef na recepciji doplaćuje. Hotel ima garažu i parking.

Sport i zabava: U sastavu hotela Belvedere Holiday Club nalazi se spa centar sa bazenom, saunom, đakuzijem i sobama za masažu. Gostima su na raspolaganju stolovi za stoni tenis, bilijar, kuglana, dečiji mini klub.

CENA UKLJUČUJE: Korišćenje unutrašnjeg bazena, sauna, parnog i turskog kupatila, fitnes centra, đakuzija, parkinga i prevoz do gondol, Wi-Fi.

 

 

Shuttle servis do skijališta
Garaža
Parking
WI FI u krugu hotela
Unutrašnji bazen
Bar
Restoran
Spa centar
Bilijar
Kuglanje
Mini klub
Hotel Map Title