MARITIM PARADISE BLUE
OPIS
 

Lokacija: Hotel Maritim Paradise Blue jedan je od najboljih hotela na čitavom bugarskom primorju. Smešten je na samoj peščanoj plaži. Centar mesta se nalazi u neposrednoj blizini ovog luksuznog hotela. Od aerodroma u Varni hotel je udaljen 36 km. Hotel Maritim Paradise Blue pruža mogućnost za savršen odmor u Bugarskoj.

 

Sobe: Hotel Maritim Paradise Blue u svom sastavu ima 233 smešajne jedinice. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su deluxe i executive sobe. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, mini bar, aparat za kafu i čaj.

 

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Maritim Paradise Blue se nalazi pansionski restoran i a la carte restoran. Gosti hotela mogu da uživaju u osvežavajućim napicima i laganim obrocima u lobby i baru pored bazena. Hotel ima i noćni klub. U oviru hotela se nalazi menjačnica, frizerski salon, kao i servis za pranje i peglanje veša. Wi-Fi je dostupan u javnim prostorijama besplatno.

 

Sport i zabava: Hotel Maritim Paradise Blue u svom sastavu ima spoljašnji bazen za odrasle i decu. U okviru spa centra se nalazi unutrašnji bazen, sauna, đakuzi, parno kupatilo i fitnes centar. Gostima su takođe na raspolaganju tereni za odbojku, fudbal i košarku, kao i stolovi za bilijar i stoni tenis. Za najmlađe goste pored bazena postoji uređeno dečije igralište kao i animacija za decu. Čuveni aqua park Albena se nalazi u neposrednoj blizini hotela.

Na plaži
Animacija
Animacija za decu
Frizerski salon
Menjačnica
Servis za pranje i peglanje
Wi Fi
Spoljašnji bazen
Unutrašnji bazen
A la Carte restoran
Bar na bazenu
Restoran
Đakuzi
Parno kupatilo
Sauna
Spa centar
Bilijar
Stoni tenis
Teren za košarku
Teren za odbojku
Hotel Map Title