FLAMINGO GRAND HOTEL & SPA
OPIS

Lokacija: Flamingo Grand Hotel & Spa se nalazi u centru Albene i jedan je od najluksuznijih hotela u Albeni. Od privatne peščane plaže je udaljen 250 m. Aerodrom u Varni udaljen je 25 km. Luksuzan hotel Flamingo Grand Hotel & Spa pruža mogućnost za savršen odmor u Bugarskoj.

 

Sobe: Hotel Flamingo Grand Hotel & Spa je modernog dizajna i enterijera, u svom sastavu ima 182 smeštajne jedinice podeljene u više kategorija. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su standard, deluxe, executive i superior studiji. Sve smeštajne jedinice su moderno opremljene, svaka ima kupatilo, fen, TV, telefon,Wi-Fi, klima uredjaj, mini bar, antialergijske jastuke, peglu i dasku za peglanje i balkon.

 

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Flamingo Grand Hotel & Spa nalazi se više restorana i barova. Osim pansionskog restorana, gostima je na raspolaganjui a la carterestoran. Gosti mogu uživati u vinskom, piano baru, bistrou ili noćnom baru. Od ostalih sadržaja gostima su na raspolaganju prodavnica, art galerija, suvenirnica i 4 konferencijske sale. Wi-Fi je dostupan besplatno u javnim prostorijama (agencija ne snosi odgovornost u slučaju lošeg protoka ili preopterećenosti mreže).

 

Sport i zabava: U sastavu hotela Flamingo Grand Hotel & Spa nalaze se 3 spoljašna i 1 unutrašnji bazen. U okviru hotela je i jedan od najpoznatijih spa centara u ovom delu Bugarske- Elements Spa & Wellness koji uz doplatu mogu koristiti kako gosti hotela tako i oni koji to nisu. U okviru spa centra gosti mogu da koriste unutrašnji bazen, mnogobrojne kozmetičke i terapeutske tretmane, saune, đakuzi, sobe za relaksaciju. Ljubitelji aktivnog odmora mogu da koriste fitnes centar u sklopu spa centra, kao i terene za odbojku, fudbal i tenis, dok na plaži postoji mogućnost bavljenja raznim sportovima na vodi. Za najmlađe goste hotela postoji uređeno igralište i mini klub, kao i dečiji bazen sa toboganima.

Privatna plaža
Frizerski salon
Manikir & Pedikir
Prodavnica
Suvenirnica
Usluge lekara
Wi Fi
Spoljašnji bazen
A la Carte restoran
Bar na bazenu
Restoran
Spa centar
Mini klub
Hotel Map Title