DER WALDHOF
OPIS

Lokacija: Hotel Der Waldhof se sastoji od 3 zgrade koje su međusobno povezane podzemnim hodnikom. Od centra mesta i pešačke zone Zell am See-a je udaljen 800 m i 500 m od gondole City Express. Najbliža stanica ski bus-a je 50 m od hotela.

 

Soba: Der Waldhof hotel u svom sastavu ima 79 smeštajnih jedinica. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se comfort (dvokrevetna soba 19 – 22 m²), superior (dvokrevetna soba veće kvadrature sa sofa ležajem za 2 osobe, 1 soba, 1 kupatilo, 24 – 27 m²), family suite (sobe namenjene smeštaju 2 – 6 osoba, dnevni boravak sa bračnim ležajem i sofom i odvojena spavaća soba sa dva single ležaja ili krevetom na sprat i sofom, 1 kupatilo 47 m² ), junior suite (sobe namenjene smeštaju 2 – 5 osoba, dnevni boravak sa bračnim ležajem i sofom za 2 osobe + 1 pomoćni ležaj u zavisnosti od broja osoba 40 – 42 m²) i deluxe sobe (namenjene smeštaju 2 – 4 osobe, jedna soba sa bračnim ležajem i sofom na razvlačenje za dve osobe 31 m²). Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo, fen, mini bar, radio, telefon, SAT TV, internet, sef, balkon.

Hotelski sadržaj: Gostima Der Waldhof hotela na raspolaganju su restoran, lobby bar, internet centar, vinski podrum, igraonica, skijašnica, parking i garaža (uz prethodnu proveru raspoloživosti i doplatu 15 € po vozilu po noći, na recepciji hotela). U sastavu wellness i spa centra nalaze se bazen, sauna, parno kupatilo, đakuzi, solarijum i prostorije za masažu (masaža se doplaćuje).

Boravišna taksa nije uključena u cenu plaća se na recepciji hotela 2,2 eur dnevno po osobi (za starije od 15 godina). Boravak kućnih ljubimaca je dozvoljen u hotelu (ne u svim delovima hotela), uz doplatu od 15 € po ljubimcu dnevno na recepciji i prethodnu proveru sa hotelom.

Veoma važno:
Hotel Der Waldhof posluje po principu dinamičkih cena, što znači da objavljene cene moraju dodatno da se potvrde pre same rezervacije odnosno uplate. Isto važi i za popuste gde hotel zadržava pravo da određeni popust odobri ili ne, shodno aktuelnoj popunjenosti ili parametara kao što su: tip sobe, konkretna smena, broj osoba, dužina boravka i sl.

Blizu žičare
U blizini ski bus stanice
Dečije igralište
Garaža
Internet kafe
Parking
Skijašnica
Unutrašnji bazen
Bar
Restoran
Đakuzi
Parno kupatilo
Sauna
Solarijum
Hotel Map Title