ANTONIUS
OPIS

Lokacija: Hotel Antonius se nalazi u mirnom delu Kapruna, 350 m od centra. Preko puta hotela nalazi se stanica ski bus-a koji vozi do skijališta. Najbliže staze nalaze se 1,2 km od hotela.


Sobe: Sve sobe u hotelu Antonius imaju kupatilo, SAT TV, telefon, mini bar i balkon ili terasu. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se suite sobe (dnevni boravak i spavaća soba 40 m²)


Hotelski sadržaj: Hotel Antonius ima restoran i lobby bar, a gosti mogu da koriste sadržaje spa centra, bazen, saunu i fitnes centar. Za goste Antonius hotela obezbeđen je parking, a hotel ima i skijašnicu. Garaža se doplaćuje na recepciji hotela 8 eur dnevno, uz prethodnu proveru raspoloživosti. WiFi ograničenog protoka dostupan je u svim delovima hotela.

Boravišna taksa nije uključena u cenu, plaća se na recepciji hotela oko 2 eur eur dnevno po osobi (za starije od 15 godina). Boravak kućnih ljubimaca nije dozvoljen u hotelu.

Veoma važno:
Hotel Antonius posluje po principu dinamičkih cena, što znači da objavljene cene moraju dodatno da se potvrde pre same rezervacije odnosno uplate. Isto važi i za popuste gde hotel zadržava pravo da određeni popust odobri ili ne, shodno aktuelnoj popunjenosti ili parametara kao što su: tip sobe, konkretna smena, broj osoba, dužina boravka i sl.

 

U blizini ski bus stanice
Garaža
Parking
Skijašnica
Unutrašnji bazen
Bar
Restoran
Fitnes centar
Sauna