NORICA THERME
OPIS

Veoma važno:
Hotel Norica Therme posluje po principu dinamičkih cena, što znači da objavljene cene moraju dodatno da se potvrde pre same rezervacije odnosno uplate. Isto važi i za popuste gde hotel zadržava pravo da određeni popust odobri ili ne, shodno aktuelnoj popunjenosti ili parametara kao što su: tip sobe, konkretna smena, broj osoba, dužina boravka i sl.

 

Lokacija: Hotel Norica Therme je porodični hotel koji se nalazi u samom centru Bad Hofgaštajna, na oko 400 m od ski lifta. Najbliža stanica ski bus-a je udaljena 20 m od hotela.

Sobe: U svom sastavu Norica Therme hotel ima 81 smeštajnu jedinicu. Sve sobe hotela Norica Therme imaju kupatilo (tuš/ wc), fen, SAT TV, radio i telefon, luxury sobe imaju balkon. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard (16m² single soba namenjena smeštaju jedne osobe; 24 m² dvokrevetna soba sa bračnim ležajem i sofom na kojoj mogu spavati dva deteta,) i luxury sobe (28 m², sobe sa balkonom u kojima se nalazi jedan bračni ležaj i sofa na kojoj mogu spavati dva deteta). 

Hotelski sadržaj: Pored glavnog restorana u sastavu Norica Therme hotela nalaze se i a la carte restoran, bar, zimska bašta, internet centar, skijašnica i parking (udaljen je 150 m od hotela, ali je moguć prilaz kolima do samog ulaza u hotel). Na licu mesta, u zavisnosti od raspoloživosti, može se doplatiti mesto u garaži, 10€ po kolima po noći. Podzemnim prolazom, koji se greje, povezan je sa Thermal Spa Bad Hofgastein koji se prostire na 32.000 m². Family & Fun deo sastoji se od raznih vodenih tobogana, multimedia dela, TV video sobe i prostora za mlađu decu; Recreation & Wellness spa deo u svom stastavu ima spoljašnje i unutrašnje bazene kao i prostor za odmor i rekreaciju; Ladies Word je prostor namanjen isključivo gošćama, sastoji se od elegantnih sauna; Sauna village sastoji se od tri spoljašnje saune, 5 unutrašnjih, sauna bara koji je otvoren tokom celog dana i velike zone za relaksaciju. Hotelski spa centar Cetlic prostire se na 1.500 m² i sadrži unutrašnji bazen, parno kupatio, razne saune, prostorije za razne vrste masaža i relaksaciju i salon lepote. WiFi ograničenog protoka dostupan je u svim delovima hotela.

Boravišna taksa nije uključena u cenu, plaća se na recepciji hotela 2,4 eur po osobi denvno (za starije od 15 godina)

Boravak kućnih ljubimaca je dozvoljen u hotelu (ne u svim delovima hotela), uz doplatu od 20 € po ljubimcu dnevno na recepciji.

Internet kafe
Parking
Skijašnica
Unutrašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Restoran
Fitnes centar
Masaža
Parno kupatilo
Sauna
Solarijum
Spa centar
Hotel Map Title