RAMADA PLAZA THRAKI
OPIS

Lokacija: Hotel Ramada Plaza Thraki nalazi se nadomak grada Aleksandropolis, na 5 km od centra mesta. Hotel Ramada Plaza Thraki nalazi se na samoj obali mora i poseduje privatnu peščanu plažu čija širina zavisi od prirodnih pomeranja mora i različitih morskih struja tokom godine. U slučaju da je plaža uža hotel je obezbedio izdignute peščane platforme za sunčanje, sa kojih se prilagođenim stepeništem spušta direktno u plitku vodu.


Sobe: Hotel Ramada Plaza Thraki ima 140 soba. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su superior sobe sa pogledom na baštu ili more, executive sobe pogled more i suite pogled more. Superior sobe (26-32 m2), imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta sa pomoćnim krevetom ili sofa krevetom, mogu imati pogled ka bašti ili ka moru. Executive sobe (32-38m2), imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta sa pomoćnim krevetom ili sofa krevetom, nalaze se u glavnoj zgradi. Suite pogled more (72 m2), sastoji se iz dve odvojene sobe, u spavaćem delu nalazi se bračni krevet, a u dnevnom boravku nalazi se sofa na razvlačenje. Svaka smeštajna jedinica ima kupatilo, fen, TV, Wi-Fi, klima uređaj, sef, mini bar i balkon.


Hotelski sadržaj: U hotelu Ramada Plaza Thraki gostima je na raspolaganju restoran sa prelepim pogledom na more, kao i 2 bara. Konferencijski centar hotela Ramada Plaza Thraki je jedan od najboljih u regiji i mesto je susreta mnogobrojnih kompanija, a korporativni događaji se organizuju tokom čitave godine. Od dodatnih sadržaja na raspolaganju su parking, rent a car, usluge doktora na poziv, mini market u recepcijskom delu.


Sport i zabava: Gosti hotela Ramada Plaza Thraki mogu da uživaju u bazenu, na plaži ili u modernom Thalasso spa centru koji se prostire na 2 400 m² i koji ima 4 unutrašnja bazena ispunjena morskom i svežom vodom, kabine za raznovrsne kozmetičke tretmane i masaže, fitnes centar i privatne spa apartmane. Wellness centar nudi bazene sa hidromasažerima i đakuzijem zatim Thermal deo gde se uživa u bio sauni, parnom kupatilu, kneip ili kaldarijumu. Gostima je na raspolaganju i salon lepote sa mnogobrojnim tretmanima za ulepšavanje lica i tela, kao što su pedikir, manikir ili frizer. U okviru hotela nalazi se i teretana. Za najmlađe goste obezbeđen je spoljašnji bazen.

 

Animacija za decu
Konferencijske sale
Krevetac za bebu
Parking
Rent a Car
Servis za pranje i peglanje
Usluge lekara
Wi Fi
Ležaljke i suncobrani u ceni
A la Carte restoran
Bar
Restoran
Wellness & Spa
Hotel Map Title

 

ONLINE-5-POSTO-POPUSTA.jpg