RAMADA PLAZA THRAKI
OPIS

Lokacija: Hotel Ramada Plaza Thraki nalazi se nadomak grada Aleksandropolis, na 5 km od samog centra grada, a na samoj obali mora.
Sobe: Hotel Ramada Plaza Thraki ima 149 soba (129 superior, 12 executive i 8 suite) te se u ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze superior sobe pogled bašta, superior sobe pogled more, egzekutiv soba pogled more i suite pogled more. Superior sobe (26-32 m2), imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta sa pomoćnim krevetom ili sofa krevetom, i pogled koji gleda ka bašti ili ka moru. Egzekutiv soba (32-38m2), imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta sa pomoćnim krevetom ili sofa krevetom, nalaze se u glavnoj zgradi i za nijansu sadržajnije opreme od superior soba. Suite pogled more (72 m2), sastoji se iz dve odvojene sobe, u spavaćem delu nalazi se bračni krevet, a u dnevnom boravku nalazi se sofa na razvlačenje. Ovaj tip sobe ima izuzetan pogled na more. Svaka smeštajna jedinica ima kupatilo, fen, TV, Wi-Fi, klima uređaj, sef, mini bar i balkon.
Hotelski sadržaj: Hotel Ramada Plaza Thraki gostima na raspolaganje stavlja restoran Allegro u kome se u prijatnom ambijentu serviraju izvrsni obroci, a posebno se ističe bogat doručak dok se sa terase restorana gleda na more. Ne propustite da probate lokalne specijalitete regije Trase i Alexandropolisa, ili pak uzivajte u jelima internacionalnih kuhinja. Hotel Ramada Plaza Thraki ima dva bara, piano bar “Thalassa” gde u prijatnoj atmosferi možete uživati u svom omiljenom piću i bar pored bazena. Konferencijski centar hotela Ramada Plaza Thraki je jedan od najboljih u regiji i mesto susreta mnogobrojnih kompanija i organizacija te njihovih korporativnih događaja tokom čitave godine. Od dodatnih sadržaja na raspolaganju su veliki parking prostor, rent a car, usluge doktora na poziv, mini market u recepcijskom delu.
Sport i zabava: Gosti hotela Ramada Plaza Thraki se mogu opustiti u bazenu, na plaži ili u modernom thalasso spa centru koji se prostire na 2 400 m² koji ima 4 unutrašnja bazena ispunjena morskom i svežom vodom, kabine za raznovrsne kozmetičke tretmane i masaže, fitnes centar i privatne spa apartmane, koje gosti mogu zakupiti na određeni broj sati. Wellness centar Thalassotherapy and Spa nudi bazene sa hidromasažerima i đakuzijem zatim Thermal deo gde se uživa u bio sauni, parnom kupatilu, kneip ili kaldarijumu. Za nežniji pol obezbeđen je salon lepote sa mnogobrojnim tretmanima za ulepšavanje lica i tela, kao što su pedikir, manikir ili frizer. Euforija Spa suite deo je posebno prepoznat u spa svetu hotela Ramada Plaza Thraki koji nudi maksimalnu relaksaciju i privatnost za maksimalno 4 osobe. Sadrži opremljen hamam (Tursko kupatilo), saunu i đakuzi za četiri osobe, deo za potpunu relaksaciju i zasebne svlačionice sa dva terapijska kreveta. U okviru hotela nalazi se iI teretana za one koji vode računa o svom telu i dok su na odmoru. Hotel Ramada Plaza Thraki poseduje privatnu peščanu plažu, čija širina zavisi od prirodnih pomeranja mora i različitih morskih struja tokom godine. U slučaju da je plaža uža hotel je obezbedio izdignute peščane platforme za sunčanje, sa kojih se prilagođenim stepeništem spušta direktno u plitku vodu. Idealno je pozicioniran za sve goste koji žele da koriste prednosti boravka na moru, a da im istovremeno budu dostupni svi gradski sadržaji. Za najmlađe obezbeđen je spoljašnji bazen.

 

Animacija za decu
Konferencijske sale
Krevetac za bebu
Parking
Rent a Car
Servis za pranje i peglanje
Usluge lekara
Wi Fi
Ležaljke i suncobrani u ceni
A la Carte restoran
Bar
Restoran
Wellness & Spa
Hotel Map Title
PROGRAM

Cene su dinamičnog karaktera, shodno velikim promenama u cenovnoj politici, molimo putnike da se obrate poslovnici za konkretnu ponudu prema željenom periodu putovanja.

 

 

PROGRAM PUTOVANJA:

Prvi dan

Dolazak na destinaciju i smeštaj u izabrani objekat. Usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h).

Drugi – pretposlednji dan

Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.

Poslednji dan

Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu ishrane u sklopu objekta. Napuštanje hotelskih soba do 10:00h. Povratak sa destinacije.

 

CENA UKLJUČUJE:

- rezervisane i potvrđene usluge u izabranoj smeštajnoj jedinici

- korišćenje hotelskih sadržaja prema opisu

- uslugu rezervacije

- organizaciju putovanja

 

CENA NE UKLJUČUJE:

- boravišne takse na destinaciji, za hotele 1*, 2* taksa iznosi 0.50€ dnevno po osobi, za hotele 3* 1.5€, za hotele sa 4* iznosi 3€, za hotele sa 5* iznosi 4€ dnevno po sobi.

- zdravstveno putno osiguranje sa pokrićem Covid

- osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja sa pokrićem kovid. Ne postoji unapred definisana fiksna cena ovog osiguranja, cena zavisi od mnogo faktora, molimo putnike da se obrate agenciji Odeon World Travel za konkretnu ponudu ovog osiguranja.

Preporuka turističke agencije Odeon World Travel je da putnik poseduje sva gore navedena osiguranja.

 

USLOVI PLAĆANJA:

Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA – prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21  dan pre polaska.

2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina i American Express.

3. PLAĆANJE NA RATE – bez kamate, kreditnim karticama Banca Intesa i Komercijalne banke (do 6 mesečnih rata prilikom rezervacije).

4. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA – uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20.umesecu. Konkretan dogovor u agenciji.

5. PREKO RAČUNA – uplata na račun Odeon World Travel-a.

6 ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM – sa firmama sa kojima Odeon World Travel ima ugovor.

7. TURISTIČKIM KREDITOM – sa izdatim predračunom od strane Odeon World Travel, klijent aplicira za kredit u banci.

 

Odeon World Travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine ponude.

 

SMEŠTAJ:

U najvećem broju smeštajnih objekata u smeštajne jedinice se ulazi posle 14:00h, a iste se napuštaju najkasnije do 10:00 h poslednjeg dana boravka. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu. U svim hotelima dodatni-pomoćni kreveti rade se na upit. Skrećemo putnicima pažnju da su pomoćni kreveti manjih dimenzija od standardnih, obično drvene ili metalne kontrukcije ili na razvlačenje i da mogu bitno uticati na komfor u smeštajnoj jedinici. Deca 0-2 god. nemaju svoj krevet, dele sa odraslima. Krevetac za bebe se radi na upit i dodatno se plaća u većini hotela. Molimo putnike da se o cenama i uslovima najma krevetca informišu u agenciji. Svi opisi, fotografije i podaci o smeštajnim objektima su preuzeti sa zvaničnih internet prezentacija ili dobijeni od lokalnih partnera. Smeštajni objekti zadržavaju pravo da usled objektivnih okolnosti izmene ili ukinu neke od sadržaja/usluga. Kategorizacija smeštajnih objekata odgovara lokalnoj kategorizaciji koju propisuje nadležno Ministarstvo zemlje putovanja.

 

CENE ZA DECU:

Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman obavezno je navesti datum rođenja dece koji se najavljuje hotelu. Hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika.

 

NAPOMENA:

U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste ORGANIZATORA PUTOVANJA i predstavnika lokalne partnerske agencije prvog dana boravka. KOntakt telefon lokalne partnerske agencije kao i dežušni telefon agencije Odeon Wold Travel, naveden je na vaučeru.  Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda…) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između vas i nadležnih organa.

 

VAŽNE NAPOMENE:

Shodno trenutnoj situaciji i merama prevencije obaveštavamo putnike da su sve zemlje usvojile protokole o pojačanoj higijeni u smeštajnim objektima. Mere su usklađene sa preporukama Svetske zdravstvene organizacije. Radi sprovođenja određenih mera, hotelski objekti zadržavaju pravo promene načina pružanja pansionskih usluga, prijema i odjave gostiju, kao i mogućnost da pojedine servise u spa centrima, na spoljašnjim i unutrašnjim bazenima, u restoranima i barovima obustave u celosti. U opisima smeštajnih kapaciteta iz ponude turističke agencije Odeon World Travel, nalaze se informacije preuzete sa zvaničnih web stranica istih, predviđenih za 2021/22-u godinu u momentu objavljivanja programa. Svi ugostiteljski objekti zadržavaju pravo korekcije servisa i usluga tokom čitave zimske sezone. Informacije su promenljivog karaktera, te se pojedini načini pružanja usluge ne mogu garantovati i ne mogu biti kasnije predmet reklamacije, jer se sprovode u cilju zaštite i bezbednosti gostiju i zaposlenih.

 

 

PROMENA REZERVACIJE

Svaka promena rezervacije se prema Opštim uslovima putovanja smatra otkazom rezervacije. U pojedinim slučajevima, kada do promene dođe blagovremeno, promenu rezervacije je moguće izvršiti uz doplatu od 3000RSD po rezervaciji.

 

ZA OVAJ PROGRAM NE POSTOJI MINIMUM ZA REALIZACIJU.

Cene su dinamičnog karaktera, shodno velikim promenama u cenovnoj politici, molimo putnike da se obrate poslovnici za konkretnu ponudu prema željenom periodu putovanja.

 

POTVRDA REZERVACIJE HOTELA SE DOBIJA 2 RADNA DANA PO UPLATI AKONTACIJE.

U slučaju nedobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog avansa.

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane.

 

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE PROGRAMA PUTOVANJA OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

 

Cenovnik broj 2 od 02.08.2022.