TERME
OPIS

Hotel Terme 4* je hotel koji ima najmodernije uređene sobe, standardne se nalaze u prizemlju i nemaju balkon, a superior su na spratu i imaju balkon.

Svaka soba ima kupatilo, fen za kosu, telefon, SAT TV, sef, mini bar, klima uređaj, dok superior sobe dodatno imaju bade mantil.

Pored hotelskog restorana gostima su na raspolaganju a la carte restoran i aperitiv bar.

Hotel Terme je smešten u mirnom delu Termi Čatež, udaljen 900 m od hotela Toplice 4* i 300 m od hotela Čatež 3*. Preporučujemo ga parovima jer ovde nema dodatnih sadržaja za decu.

Bazenski kompleks hotela Terme predstavlja prostor rezervisan samo za goste ovog hotela. U svom sastavu ima unutrašnji i spoljašnji bazen, whirpool, finsku i tursku saunu.

Centar zdravlja i lepote hotela Terme u ponudi ima veliki izbor wellnes programa, kao i kozmetričkih tretmana nege lica i tela, a pored klasičnih gostima su na raspolaganju opuštajuća, ayurvedska ili tradicionalna kineska masaža. Jedinstven program predstavljaju rimsko-irske kupke koji spaja različite načine uživanja u wellnes programima starih kultura. Ovaj program traje 2 sata i spaja rimsku saunu i irsko kupatilo, nakon čega sledi piling celog tela, sve u cilju uvođenja duha i tela u potpunu relaksaciju.

Hotel Map Title

Legenda: 1/2 – soba sa ili bez balkona, zavisno od raspoloživosti, HB – polupansion.
U svim hotelima doručak i večera: samoposluživanje – izbor više jela ili klasično usluživanje.

Popusti za paket Posebna ponuda:
- U pratnji dve odrasle osobe deca do 6 god. besplatno bez sopstvenog kreveta, 6-12 god. 50% popusta na pomoćnom krevetu.
- U pratnji jedne odrasle osobe deca do 6 god. besplatno, deca 6-12 god. 50% popusta (odrasla osoba plaća cenu jednokrevetne sobe).
- Treća odrasla osoba 15% popusta.

 

Važna napomena: SAUNA PARK u Zimskoj termalnoj rivijeri će biti zatvoren zbog renoviranja 10.11-22.11.2019.  

 

CENA U SVIM PAKETIMA UKLJUČUJE:
- TOPLICE 4*/3* - dva ulaza dnevno na zimsku ili letnju Termalnu rivijeru, upotrebu fitnes studija, animacijski program.
- TERME 4* - neograničeno kupanje u zatvorenom i otvorenom bazenu hotela Terme, korišćenje Sauna i fitnes centra hotela Terme, 2 ulaza dnevno na letnju ili zimsku Termalnu rivijeru, animacijski program, jedan ulaz dnevno na bazenski kompleks hotela Čatež, bade mantil u superior sobi.
- ČATEŽ 3* - neograničeno kupanje u bazenu hotela Čatež, 2 ulaza dnevno na letnju Termalnu rivijeru ili 1 ulaz dnevno na zimsku Termalnu rivijeru, animacijski program i parking. Napomena: sobe hotela Čatež imaju mogućnost samo jednog pomoćnog kreveta.
- ŽUSTERNA 3* - neograničeno korišćenje bazena Aquapark-a, animacijski program i parking.

DOPLATE ZA SVE PAKETE (UKOLIKO NIJE DRUGAČIJE NAZNAČENO):
- Boravišna taksa nije uključena u cenu i iznosi 2.5€ dnevno za odrasle i 1.25€ dnevno za decu 7-18 godina, plaćanje se vrši na  recepciji hotela. Cene su informativnog karatktera i podložne su promeni.
- Prijava boravka 1.5€ jednokratno po osobi, plaćanje se vrši na  recepciji hotela. Cene su informativnog karatktera i podložne su promeni.
- Krevetac 14€ dnevno.
- 2019: Jednokrevetnu sobu u hotelu Toplice i Terme 22€, u hotelu Čatež 18€ dnevno. Osim u terminu 17.12 – 02.01. kada su jednokrevetne sobe na upit.
- 2020: Jednokrevetnu sobu u hotelu Toplice i Terme 19€, u hotelu Čatež 15.5€ dnevno. Osim u terminu 17.12 – 02.01. kada su jednokrevetne sobe na upit.
- Bade-mantil u 4.5€ dnevno (plaćanje na licu mesta), osim u superior sobama hotela Terme gde je uračunat u cenu.
- 2019: Suite u hotelu Toplice i Čatež 45€ dnevno po sobi, Apartman u hotelu Terme 70€, u hotelu Toplice 55€ dnevno po sobi.
- 2020: Suite u hotelu Toplice i Čatež 40€ dnevno po sobi, Apartman u hotelu Terme 60€, u hotelu Toplice 50€ dnevno po sobi.
- Ručak ili večera u hotelu Terme 18€, Toplice 17€, Čatež 16€ dnevno po osobi, dečiji meni 10€ dnevno po osobi.

Program putovanja:
Prvi dan: Dolazak u hotel, smeštaj posle 14:00h. Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.
Poslednji dan: Napuštanje hotela ili apartmana najkasnije do 10:00h

USLOVI PLAĆANJA:
Cene su izražene u Eurima. Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.
1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina i American Express.
3. PLAĆANJE NA RATE - bez kamate, kreditnim karticama Banca Intesa i Komercijalne banke (do 6 mesečnih rata).
4. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu. Konkretan dogovor u agenciji.
5. PREKO RAČUNA - uplata na račun Odeon World Travel-a.
6. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM - sa firmama sa kojima Odeon World Travel ima ugovor.
7. TURISTIČKIM KREDITOM - sa izdatim predračunom od strane Odeon World Travel, klijent aplicira za kredit u banci.
Odeon World Travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude.

OSIGURANJE:
Prodavac na ovlašćenom prodajnom mestu dužan je da ponudi putniku zdravstveno putno osiguranje i informiše ga o postojanju osiguranja od otkaza aranžmana prema uslovima i tarifama osiguravača. U poslovnicama Odeon World travel-a moguće je, uz fotokopiju prve strane pasoša, pribaviti polisu osiguravača koja pokriva, u slučaju potrebe, od prvog do poslednjeg dana putovanja troškove lečenja i bolničke troškove do iznosa od 35 000 evra. U slučaju nastanka osiguranog slučaja, u toku putovanja, dovoljno je prezentovati pasoš i pomenutu polisu za pokriće svih troškova u roku utvrđenim uslovima zdravstvenog putnog osiguranja. Ukoliko putnik poseduje neku drugu individualnu polisu zdravstvenog putnog osiguranja, molimo da se kod te osiguravajuće kompanije informiše o proceduri aktiviranja iste.


NAPOMENA:
U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste ORGANIZATORA PUTOVANJA prvog dana boravka.
Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda,…) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između vas i nadležnih organa.

ROK ZA POTVRDU REZERVACIJE JE NAJKASNIJE 2 RADNA DANA OD MOMENTA PRIJAVE I UPLATE AKONTACIJE
U slučaju nedobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaće¬nog avansa.

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA
jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane
CENOVNIK VAŽI OD 05.11.2019. DO POPUNE KAPACITETA
OTP br. 5/2013 od 18.02.2013. god.
Garancija putovanja broj 300060524 od 01.10.2019. god.
Odeon World Travel d.o.o.
Kneza Miloša br. 84, Beograd, Tel: +381 11 366 02 22, +381 11 366 09 99 Fax: + 381 11 366 02 25
Beogradska br. 71, Beograd, Tel: +381 11 323 80 04 Fax: +381 11 323 81 30
office@odeontravel.rs www.odeontravel.rs