THERMANA PARK LAŠKO
OPIS

Hotel Thermana Park Laško u termama Laško je moderno opremljen hotel sa posebnim akcentom na brigu o raspoloženju gostiju, pa je tako vrlo svetao, a sobe su terapeutski dekorisane u bojama koje bude pozitivne emocije. Nagrađen je i sertifikovan kao hotel koji utiče na smanjenje negativnog uticaja na životnu sredinu.

Svaka soba hotela Wellness Park Laško ima kupatilo, fen za kosu, TV, telefon, sef, mini bar i bade mantil. Gosti mogu da biraju sobe okrenute ka ulici ili ka reci, sa ili bez balkona.U sastavu hotela Wellness Park Laško je pored glavnog restorana sa izuzetnom gastronomskom ponudom i a la carte restoran, kao i kafe poslastičarnica sa velikom terasom uz reku.

Wellness i fitnes centar su spojeni sa hotelom.

Gostima Termane Laško je na raspolaganju besplatan parking pored hotela.

TERMALNI CENTAR Termi Laško se sastoji iz bazenskog kompleksa i sauna centra.
BAZENSKI KOMPLEKS Termi Laško ima svoj otvoreni i zatvoreni deo. Zatvoreni deo je pod staklenom kupolom, sa bazenima kružnog oblika i tri whirlpool-a koji su izdignuti nad bazenima. Posebno atraktivno je i noćno osvetljenje. Ovde se nalazi bazen sa efektima talasa, brza reka, rekreacijski bazen sa masažerima, kneipp staza, tobogan, kao i deo sa animacijama za decu. Unutrašnji bazen povezan je prolazom sa spoljašnjim delom koji se koristi i tokom zime. Letnji otvoreni deo sadrži bazen za plivanje, dečiji bazen, whirlpool i tobogan.
SAUNA CENTAR termi Laško obuhvata površinu od 675 m2 i ima ukupno 7 sauna uređenih u savremenom stilu, ali sa dozom tradicije mesta u kome se nalaze. Od toga ima tri finske, parnu, infracrvenu, laconium i sanarium, a za odmaranje i pauzu gosti se mogu osvežiti u hladnom bazenu ili opustiti u toplom bazenu sa masažerom.

WELLNESS SPA CENTARu okviru Terme Laško koncipiran je na način da mu se filozofija temelji na programima namenjenim za opuštanje, uživanje i povratak prirodi. Ovde je gostima na raspolaganju jedinstvena ponuda wellness programa i tretmana na bazi piva ili meda, tematski osmišljene kupke, kao i nega lica i tela bazirana na vrhunskim kozmetičkim proizvodima.
AYURVEDA CENTAR je deo Wellnes Spa centra gde se gosti susreću sa jedinstvenom ponudom programa orijentalne kulture bazirane na holističkoj koncepciji medicine dalekog istoka, tačnije Indije. Ayurveda medicina uči čoveka kako da bude deo prirode i pomaže mu da živi zdrav život. Obuhvata sve aspekte zdravlja tako što promoviše fizičko, mentalno, emocionalno i duhovno blagostanje. Masaže, rituali, nega, joga i kupke pažljivo su osmišljeni i sprovode se od strane inostranih eksperata u toj oblasti.
Pored Ayurveda masaža gostima su na raspolaganju i različite vrste tajlandskih i klasičnih masaža.
 

Hotel Map Title

Popusti u paketu 1=2 2019:
- U terminu 08.11-12.11. za minimum boravak 3 noćenja u pratnji dve odrasle osobe prvo dete do 10 god. i drugo dete do 5 god. BESPLATNO, drugo dete 5-10 god. plaća 28€, dete 10-12 god. plaća 38€ dnevno na pomoćnom krevetu.
- U ostalim terminima u pratnji dve odrasle osobe dete do 5 god. besplatno bez sopstvenog kreveta,  5-10 god. plaća 28€, 10-12 god. plaća 38€ dnevno na pomoćnom krevetu.
- Treća odrasla osoba ima popust 55% popusta na dnevnu cenu za dve osobe.

Popusti u paketu 1=2 2020.:

- U pratnji dve odrasle osobe dete do 5 god. besplatno bez sopstvenog kreveta,  5-10 god. plaća 30, 10-12 god. plaća 40 dnevno na pomoćnom krevetu.

- Treća odrasla osoba ima popust 55% popusta na dnevnu cenu za dve osobe.

 

Popusti u paketu Nova godina:
- U pratnji dve odrasle osobe deca do 5 god. besplatno, 5-10 god. plaćaju 28€, dete 10-12 god. plaćaju 38€ dnevno na pomoćnom krevetu.
- *Obavezna doplata za doček Nove godine za decu 4-10 god. 66€, 10-12 god. 88€ (za odrasle je ova doplata već uračunata u cenu izraženu u tabeli)
- **Gosti hotela Thermana Park Laško mogu da biraju između novogodišnje večere u Velikoj dvorani kongresnog centra ili na bazenu Termalnog centra, dok gosti hotela Zdravilišče mogu da biraju između novogodišnje večere u restoranu Vrelec ili na bazenu Termalnog centra.
- Treća odrasla osoba ima popust 55% popusta popust 6€ dnevno.

Popusti u paketu Zimski raspust:
- U pratnji dve odrasle osobe deca do 5 god. besplatno, 5-10 god. imaju 50% popusta, 10-12 god. imaju 30% popusta na pomoćnom krevetu.
- Treća odrasla osoba osoba ima popust 6€ dnevno.

PREPORUČUJEMO:
- Sobu sa pogledom na reku ili sa balkonom: doplata 2€ dnevno po osobi (kod akcije 1=2 plaća se doplata samo za jednu osobu).
- Sobu sa pogledom na reku i balkonom: doplata 4€ dnevno po osobi (kod akcije 1=2 plaća se doplata samo za jednu osobu).

 

Cena u svim paketima uključuje:
- Neograničeno korišćenje bazena, i na dan odlaska.
- Upotreba fitnes centra jednom dnevno.
- Noćno kupanje u Termalnom centru Thermana Park Laško petkom i subotom do 23h.
- Wi-Fi.
- Dnevna ponuda animacije, opuštanja i rekreacije.
- Bade-mantil (za odrasle).
- Poklon bon u vrednosti od 10€ za wellness usluge.

Doplate u svim paketima:
- Boravišna taksa nije uključena u cenu i iznosi 2,5€ dnevno za odrasle i 1,25€ dnevno za decu 7-18 god. plaćanje se vrši na recepciji hotela, cene su podložne promeni.
- Prijava boravka 1€ po osobi jednokratno plaćanje se vrši na recepciji hotela, cene su podložne promeni.
- Ulaz u sauna centar 10€ dnevno po osobi (cene su podložne promeni).
- Krevetac 8€ dnevno.
- Ručak u hotelu Thermana Park Laško 15€ za odrasle, 9€ za decu, u hotelu Zdravilišče 11€ za odrasle, 8€ za decu dnevno po osobi.
- Bade-mantil za decu 5€ dnevno.
- Za sobu sa pogledom na reku ili sa balkonom 2€ dnevno po osobi.
- Za sobu sa pogledom na reku i balkonom 4€ dnevno po osobi.

Program putovanja:
Prvi dan:              Dolazak u hotel, smeštaj posle 14:00h. Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge.
Poslednji dan:    Napuštanje hotela najkasnije do 11:00h.

USLOVI PLAĆANJA:
Cene su izražene u Eurima.  Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima  i plaća prema kursu na dan uplate.  U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.
1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA -  Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina i American Express.
3. PLAĆANJE NA RATE - bez kamate, kreditnim karticama Banca Intesa i Komercijalne banke (do 6 mesečnih rata).
4. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA – uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu. Konkretan dogovor u agenciji.
5. PREKO RAČUNA - uplata na račun Odeon World Travel-a.
6. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM - sa firmama sa kojima Odeon World Travel ima ugovor.
7. TURISTIČKIM KREDITOM - sa izdatim predračunom od strane Odeon World Travel, klijent aplicira za kredit u banci.
Odeon World Travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude.

OSIGURANJE:
Prodavac na ovlašćenom prodajnom mestu dužan je da ponudi putniku zdravstveno putno osiguranje i informiše ga o postojanju osiguranja od otkaza aranžmana prema uslovima i tarifama osiguravača. U poslovnicama Odeon World travel-a moguće je, uz fotokopiju prve strane pasoša, pribaviti polisu osiguravača koja pokriva, u slučaju potrebe, od prvog do poslednjeg dana putovanja troškove lečenja i bolničke troškove do iznosa od 35 000 evra. U slučaju nastanka osiguranog slučaja, u toku putovanja, dovoljno je prezentovati pasoš i pomenutu polisu za pokriće svih troškova u roku utvrđenim uslovima zdravstvenog putnog osiguranja. Ukoliko putnik poseduje neku drugu individualnu polisu zdravstvenog putnog osiguranja, molimo da se kod te osiguravajuće kompanije informiše o proceduri aktiviranja iste.

VIZE I PUTNA DOKUMENTA:
Državljanima Srbije viza za destinacije obuhvaćene ovim cenovnikom viza nije potrebna. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati punoletnog pratioca i overenu saglasnost oba roditelja pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena u sudu ili opštini.
NAPOMENA: Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs  ili u konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
Pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseci nakon povratka sa putovanja (minimum 180 dana nakon povratka)

NAPOMENA:
U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste ORGANIZATORA PUTOVANJA prvog dana boravka.
Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda…) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između vas i nadležnih organa.

ROK ZA POTVRDU REZERVACIJE JE NAJKASNIJE 2 RADNA DANA OD MOMENTA PRIJAVE I UPLATE AKONTACIJE
U slučaju nedobijanja potvrde putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaće¬nog avansa

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA
jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane

CENOVNIK TERME LAŠKO 8 VAŽI OD 04.11.2019. DO POPUNE KAPACITETA
OTP br. 5/2013 od 18.02.2013. god.
Garancija putovanja broj 300060524 od 01.10.2019. god.
Odeon World Travel d.o.o.
Kneza Miloša br. 84, Beograd, Tel: +381 11 366 02 22, +381 11 366 09 99, Fax: + 381 11 366 02 25
Beogradska br. 71, Beograd, Tel: +381 11 323 80 04, Fax: +381 11 323 81 30
office@odeontravel.rs  www.odeontravel.rs