MENDI
OPIS

Lokacija: Hotel Mendi se nalazi u regiji Kasandra, tačnije u mirnom delu mesta Kalandra.  Hotel Mendi ima odličnu lokaciju, nalazi se na samoj peščanoj plaži, okružen borovom šumom. Hotel Mendi je odlična preporuka za porodice i za one koji vole miran odmor. Od mesta Possidi hotel Mendi je udaljen 4 km.

Sobe: Hotel Mendi ima ukupno  163 smeštajne jedinice u svom sastavu. U ponudi  turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard sobe sa pogledom na more, family sobe i junior suite sa pogledom na planinu. Standard sobe sa pogledom na more imaju 25m², nalaze se na višim spratovima, u glavnoj zgradi i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta, a po potrebi može da se ubaci i pomoćni krevet. Family sobe imaju između 25-30m², sastoje se iz dve odvojene prostorije, dnevne sobe i spavaće sobe. Takođe family sobe imaju i kuhinjsku nišu ali bez posuda za kuvanje. Junior suite sa pogledom na planinu su renovirane smeštajne jedinice, imaju odvojenu spavaću sobu i imaju bračni krevet ili odvojene krevete u spavaćem delu i sofa krevet u dnevnom delu. Sve sobe hotela  Mendi imaju kupatilo, fen, TV, telefon, mini frižider, klima uređaj i balkon.

Napomena: Klima uređaj se doplaćuje 5e dnevno na recepciji hotela u periodu 01.05.-20.06. i u periodu 16.09.-15.10.

Hotelski sadržaj: Hotel Mendi osim glavnog restorana gde se polužuju pansionski obroci poseduje bar u okviru hotela, snack bar, bar pored bazena i bar na plaži gde gosti hotela mogu da konzumiraju lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, kafe i razne vrste osvežavajućih napitaka. Hotel Mendi ima i malu tavernu. Od ostalih usluga gostima hotela Mendi su na raspolaganju rent a car, TV sala, internet kutak, parking koji je besplatan,  sef koji se doplaćuje na recepciji hotela, kao i usluge doktora na poziv. Takođe u blizini hotela se nalazi i mini market.

Sport i zabava: Hotel Mendi u svom sastavu ima bazen sa ležaljkama i suncobranima oko bazena koji su uključeni u cenu. Hotel Mendi takođe ima i manji bazen za najmlađe. Ležaljke i suncobrani koji se nalaze na plaži se doplaćuju. Komplet 2 ležaljke i suncobran koštaju  6e i plaćanje se vrši na recepciji hotela.  Gostima hotela Mendi su na raspolaganju teretana, teren za tenis, mini golf, stoni tenis, bilijar, kao i teren za odbojku na plaži. Najmlađi imaju i uređeno igralište.

Sef na recepciji hotela
Bilijar
Mini golf
Stoni tenis
Animacija za decu
Dečije igralište
Konferencijske sale
Garaža
Internet kafe
Mini klub
Prodavnica
Parking
Rent a Car
TV sala
WI FI u krugu hotela
Zatvoreni bazen
Bazen za decu
Ležaljke i suncobrani na plaži
Peškiri za plažu
Bar
Bar na plaži
Snek bar
Teretana
Hamam
Đakuzi
Mini klub
Spoljašni bazen
Bar na bazenu
Restoran
Hotel Map Title
PROGRAM

NAPOMENE:
- Svaka promena potvrđene rezervacije se naplaćuje 15 eur
- Hotel zadržava pravo da propiše drugačije uslove za rezervacije u periodu Uskrsa ili nacionalnih praznika
- Jednokrevetne sobe su na upit (uz prethodnu proveru) i uz doplatu.
 

INFORMACIJE ZA ARANŽMANE SOPSTVENIM PREVOZOM

Sve cene su iskazane dnevno po osobi u EUR za minimalan boravak od 7 noćenja, manji broj noćenja i jednokrevetne sobe su na upit.

 

PROGRAM PUTOVANJA:

prvi dan: dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.
drugi do poslednjeg dana: Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete.
poslednji dan
: Napuštanje hotela ili apartmana do 09:00h. Kraj programa.

 

U cenu aranžmana je uključeno:

- rezervisane i potvrđene usluge u izabranom hotelu
- usluge inopartnera

- organizacija putovanja

 

U cenu aranžmana nije uključeno:

- zdravstveno putno osiguranje

- boravišna taksa

- osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja. Plaća se okvirno 2% od ukupne cene aranžmana, u zavisnosti od kategorije osiguranja. Potrebne informacije mogu se dobiti u svim poslovnicama ili putem telefona. Preporuka agencije je da putnik poseduje obe vrste osiguranja.

 

BORAVIŠNA TAKSA:
Od 01. Januara 2018. godine se vrši obavezna naplata boravišne takse u Grčkoj, na recepciji hotela ili apartmana:

Iznosi po sobi / po noći: hoteli 1*i 2*- 0,5€, hoteli 3* - 1,5€, hoteli 4* - 3€, hoteli 5* - 4€.

Okvirni iznosi po sobi / po noći: apartmani 1 i 2 ključa - 0,25€, apartmani 3 ključa - 0,5€, apartmani 4ključa - 1€.

 

 

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE PROGRAMA PUTOVANJA OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

 

USLOVI PLAĆANJA:

Cene su izražene u Evrima. Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan plaćanja. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.

2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina i American Express.

3. PLAĆANJE NA RATE - bez kamate, kreditnim karticama Banca Intesa i Komercijalne banke (do 6 mesečnih rata).

4. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA – uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu. Konkretan dogovor u agenciji.

5. PREKO RAČUNA - uplata na račun Odeon World Travel-a.

6 ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM - sa firmama sa kojima Odeon World Travel ima ugovor.

7. TURISTIČKIM KREDITOM - sa izdatim predračunom od strane Odeon World Travel, klijent aplicira za kredit u banci.

Odeon World Travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude.

OSIGURANJE:   

Prodavac na ovlašćenom prodajnom mestu dužan je da ponudi putniku zdravstveno putno osiguranje i informiše ga o postojanju osiguranja od otkaza aranžmana prema uslovima i tarifama osiguravača. U poslovnicama Odeon World travel-a moguće je, uz fotokopiju prve strane pasoša, pribaviti polisu osiguravača koja pokriva, u slučaju potrebe, od prvog do poslednjeg dana putovanja troškove lečenja i bolničke troškove do iznosa od 35 000 evra. U slučaju nastanka osiguranog slučaja, u toku putovanja, dovoljno je prezentovati pasoš i pomenutu polisu za pokriće svih troškova u roku utvrđenim uslovima zdravstvenog putnog osiguranja. Ukoliko putnik poseduje neku drugu individualnu polisu zdravstvenog putnog osiguranja, molimo da se kod te osiguravajuće kompanije informiše o proceduri aktiviranja iste.

VIZA I PUTNA DOKUMENTA:

Viza za državljane RS nije potrebna, pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseci nakon povratka sa putovanja (minimum 180 dana nakon povratka). Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečije pasoše koji se izdaju sa kraćim periodom važenja.

NAPOMENA - U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste ORGANIZATORA PUTOVANJA prvog dana boravka. Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda,…) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između vas i nadležnih organa.

 

ROK ZA POTVRDU REZERVACIJE JE NAJKASNIJE DVA RADNA DANA OD MOMENTA PRIJAVE I UPLATE AKONTACIJE

U slučaju nedobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog avansa.

 

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE i OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane.

 

Cenovnik br. 4 od 06.02.2020.

OTP br. 103/2020 od 01.02.2020.god, kategorija licence A40

Garancija putovanja broj 2700165, važi od 01.01.2020. god.

 

 

Odeon World Travel d.o.o.

Kneza Miloša br. 84, Beograd, Tel: +381 11 366 02 22, +381 11 366 09 99 Fax:+ 381 11 366 02 25

Beogradska br. 71, Beograd, Tel: +381 11 323 80 04 Fax:+381 11 323 81 30

mail: office@odeontravel.rs,

 

www.odeontravel.rs