OLYMPIC PALLADIUM
OPIS

Lokacija: Hotel Olympic Palladium se nalazi u centru turističkog mesta Retimno, od starog grada i male plaže je udaljen 250 m, a od velike gradske plaže Retimna 800 m. Od aerodroma u Heraklionu udaljen je 80 km, a od aerodroma u Hanji 73 km.

 

Hotelski sadržaj: Hotel Olympic Palladium je moderno uređen, a u nastavku lobby bara je restoran u kome se služe pansionski obroci. Od dodatnih sadržaja ima: internet centar, malu teretanu, usluge lekara na upit, servis za pranje i peglanje veša, usluge rent a car

 

Sobe: Hotel Olympic Palladium ima ukupno 75 soba (oko 20m2). Sve sobe imaju: kupatilo/ fen, TV, telefon, wi-fi  (agencija ne snosi odgovornost u slučaju lošeg protoka ili preopterećenosti mreže), klima uređaj, sef (korišćenje uz doplatu), frižider i balkon.

 

Sport i zabava: Hotel Olympic Palladium u svom sastavu ima mali spoljašnji bazen u dvorištu hotela. Pozicija letovanja u Retimnu na Kritu, pruža gostima mogućnost kupanja na uređenoj dugoj i širokoj peščanoj plaži tokom dana ili odlaska na neku od lepih susednih uvala, a u večernjim satima ožive sve taverme u starom gradu i oko marine, tako da pravi užitak pruža šetnja po kaldrmisanim uskim ulicama ili promenadom uz obalu mora. Takođe gosti Retimna nalaze se na pola puta između dva glavna grada na severnoj obali Krita, Herakliona i Hanje, samim tim možete prilikom istog boravka ako ste ljubitelji aktivnog odmora obići više atraktivnih lokacija.

Hotel Map Title
PROGRAM

 

AERODROMSKE TAKSE UKLJUČENE U CENU !

PROGRAM PUTOVANJA:
1.dan Sastanak grupe na aerodromu dva sata pre leta. Čarter let za Krit. Nakon sletanja transfer do hotela. Noćenje.
2 – 10. dan Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.
11. dan Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
BORAVIŠNA TAKSA:
Obavezna naplata boravišne takse u Grčkoj, na recepciji hotela ili apartmana:
Okvirni iznosi po sobi / po noći: hoteli 1*i 2*- 0,5€, hoteli 3* - 1,5€, hoteli 4* - 3€, hoteli 5* - 4€.
Okvirni iznosi po sobi / po noći: apartmani 1 i 2 ključa - 0,25€, apartmani 3 ključa - 0,5€, apartmani 4ključa - 1€.
U cenu aranžmana je uključeno:
- avionski prevoz direktim čarter letom Beograd – Krit - Beograd
- transferi aerodrom - hotel – aerodrom
- aerodromske takse (Beograd 21.42€, Krit 14.10€ , DCV taksa 0.98€)
-
YQ taksa predstavlja taksu za doplatu za gorivo, propisuje je avio kompanija i podložna je promeni do realizacije putovanja.

- organizaciju putovanja i usluge predstavnika
- jednokrevetne sobe na upit
U cenu aranžmana nije uključeno:
-zdravstveno putno osiguranje

osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja. Plaća se okvirno 2% od ukupne cene aranžmana u zavisnosti od kategorije osiguranja. Potrebne informacije mogu se dobiti u svim poslovnicama ili putem telefona. Preporuka agencije je da putnik poseduje obe vrste osiguranja.

- boravišna taksa

MINIMALAN BROJ PUTNIKA ZA REALIZACIJU JE 120.
KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE PROGRAMA PUTOVANJA OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.
USLOVI PLAĆANJA:

Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina i American Express.
3. PLAĆANJE NA RATE - bez kamate, kreditnim karticama Banca Intesa i Komercijalne banke (do 6 mesečnih rata).
4. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA – uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu. Konkretan dogovor u agenciji.
5. PREKO RAČUNA - uplata na račun Odeon World Travel-a.
6 ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM - sa firmama sa kojima Odeon World Travel ima ugovor.
7. TURISTIČKIM KREDITOM - sa izdatim predračunom od strane Odeon World Travel, klijent aplicira za kredit u banci.
Odeon World Travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude.
OSIGURANJE:
Prodavac na ovlašćenom prodajnom mestu dužan je da ponudi putniku zdravstveno putno osiguranje i informiše ga o postojanju osiguranja od otkaza aranžmana prema uslovima i tarifama osiguravača. U poslovnicama Odeon World travel-a moguće je, uz fotokopiju prve strane pasoša, pribaviti polisu osiguravača koja pokriva, u slučaju potrebe, od prvog do poslednjeg dana putovanja troškove lečenja i bolničke troškove do iznosa od 35 000 evra. U slučaju nastanka osiguranog slučaja, u toku putovanja, dovoljno je prezentovati pasoš i pomenutu polisu za pokriće svih troškova u roku utvrđenim uslovima zdravstvenog putnog osiguranja. Ukoliko putnik poseduje neku drugu individualnu polisu zdravstvenog putnog osiguranja, molimo da se kod te osiguravajuće kompanije informiše o proceduri aktiviranja iste.
VIZA I PUTNA DOKUMENTA:
Viza za državljane RS nije potrebna, pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseci nakon povratka sa putovanja (minimum 180 dana nakon povratka). Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečije pasoše koji se izdaju sa kraćim periodom važenja.
NAPOMENA - U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste ORGANIZATORA PUTOVANJA prvog dana boravka. Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda,…) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između vas i nadležnih organa.
ROK ZA POTVRDU REZERVACIJE JE NAJKASNIJE DVA RADNA DANA OD MOMENTA PRIJAVE I UPLATE AKONTACIJE
U slučaju nedobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog avansa.
Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA, jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE PROGRAMA PUTOVANJA

OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

Cenovnik br 5 od 15.02.2020.

OTP br. 103/2020 od 01.02.2020.god, kategorija licence A40

Garancija putovanja broj 2700165, važi od 01.01.2020. god.

Odeon World Travel d.o.o.

Kneza Miloša br. 84, Beograd, Tel: +381 11 366 02 22, +381 11 366 09 99 Fax:+ 381 11 366 02 25

Beogradska br. 71, Beograd, Tel: +381 11 323 80 04 Fax:+381 11 323 81 30

office@odeontravel.rs www.odeontravel.rs