VILA DANA I APART
OPIS

Lokacija: Apartmani Vila Dana I je idealno locirana, nalazi se u mirnom delu popularnog letovališta Tsilivi, na par minuta šetnje do centra i na 200 m od plaže Buka. Od grada Zakintos udaljena je 7 km, a od aerodroma  Zakintos 9 km. Kompleks vile se sastoji od tri kuće: Dana I, Dana II i Dana III.

Sobe: Studiji u Vili Dana I se nalaze u prizemlju, svaki ima dva standardna kreveta, kuhinjsku nišu (sa osnovno posudje, mini šporet sa dve ringle, frižider), kupatilo (tuš/wc), TV, klima uređaj (doplata 5 eur dnevno) , sef i popločan prostor ispred studija sa garniturom za sedenje. Wi-fi je besplatan u celom objektu.  Studiji u vili Dana I su isključivo dvokrevetni i nije moguće dodavanje pomoćnog ležaja. Peškiri i posteljina se menjaju dva puta u toku boravka.

Sadržaji : U dvorištu gde se nalaze sve tri kuće, u sklopu vile Dana III nalazi se taverna, gde se gosti sve tri kuće po potrebi mogu hraniti.  

Sport i zabava: Na plaži u mestu Tsilivi su zastupljeni razni sportovi na vodi, ležaljke i suncobrani se doplaćuju, a barovi i taverne se nalaze uz plažu. U samom centru mesta Tsilivi, nalaze se brojne taverne, suvenirnice, restorani i marketi.

Hotel Map Title

 

Dinarski deo aranžmana 1990 RSD, plaćaju odrasli i deca starija od 2 godine (plaćanje u agenciji).

 

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan               Sastanak grupe na aerodromu dva sata pre leta. Čarter let za Zakintos. Nakon sletanja transfer do hotela. Noćenje.

2 – 10.ili 11. dan         Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

11. ili 12. dan  Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.

 

BORAVIŠNA TAKSA:

Od 01. Januara 2018. godine se vrši obavezna naplata boravišne takse u Grčkoj, na recepciji hotela ili apartmana:

Okvirni iznosi po sobi / po noći: hoteli 1*i 2*- 0,5, hoteli 3* - 1,5€, hoteli 4* - 3€, hoteli 5* - 4€.

Okvirni iznosi po sobi / po noći: apartmani 1 i 2 ključa - 0,25, apartmani 3 ključa - 0,5€, apartmani 4ključa - 1€.

 

U cenu aranžmana je uključeno:

- avionski prevoz direktim čarter letom Beograd – Zakintos - Beograd

- transferi aerodrom - hotel – aerodrom

- rezervisane i potvrđene usluge u izabranom hotelu ili apartmanu

- organizaciju putovanja i usluge predstavnika

 

U cenu aranžmana nije uključeno:

- aerodromske takse 37.5€ (Beograd  21.42€, Zakintos 15.10€, DCV taksa 0.98€), plaćaju se u agenciji uz aranžman.

- Doplata za YQ taksu 10€ (taksa za poskupljenje goriva, njena visina zavisiće od devijacije cene goriva i biće objavljivana dva puta mesečno)

-zdravstveno putno osiguranje

- boravišna taksa

 

Jednokrevetne sobe na upit

 

 

MINIMALAN BROJ PUTNIKA ZA REALIZACIJU JE 120.

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE PROGRAMA PUTOVANJA

OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

 

USLOVI PLAĆANJA:

Cene su izražene u Eurima.  Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima  i plaća prema kursu na dan uplate.  U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.

2. PLATNIM KARTICAMA -  Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina i American Express.

3. PLAĆANJE NA RATE - bez kamate, kreditnim karticama Banca Intesa i Komercijalne banke (do 6 mesečnih rata).

4. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA – uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu. Konkretan dogovor u agenciji.

5. PREKO RAČUNA - uplata na račun Odeon World Travel-a.

6 ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM - sa firmama sa kojima Odeon World Travel ima ugovor.

7. TURISTIČKIM KREDITOM - sa izdatim predračunom od strane Odeon World Travel, klijent aplicira za kredit u banci.

Odeon World Travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude.

 

OSIGURANJE: 

Prodavac na ovlašćenom prodajnom mestu dužan je da ponudi putniku zdravstveno putno osiguranje i informiše ga o postojanju osiguranja od otkaza aranžmana prema uslovima i tarifama osiguravača. U poslovnicama Odeon World travel-a moguće je, uz fotokopiju prve strane pasoša, pribaviti polisu osiguravača koja pokriva, u slučaju potrebe, od prvog do poslednjeg dana putovanja troškove lečenja i bolničke troškove do iznosa od 35 000 evra. U slučaju nastanka osiguranog slučaja, u toku putovanja, dovoljno je prezentovati pasoš i pomenutu polisu za pokriće svih troškova u roku utvrđenim uslovima zdravstvenog putnog osiguranja. Ukoliko putnik poseduje neku drugu individualnu polisu zdravstvenog putnog osiguranja, molimo da se kod te osiguravajuće kompanije informiše o proceduri aktiviranja iste.

 

VIZA I PUTNA DOKUMENTA:

Viza za državljane RS nije potrebna, pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseci nakon povratka sa putovanja (minimum 180 dana nakon povratka). Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečije pasoše koji se izdaju sa kraćim periodom važenja. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati punoletnog pratioca i overenu saglasnost oba roditelja pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena.

 

NAPOMENA - U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole  se putnici da o tome obaveste ORGANIZATORA PUTOVANJA prvog dana boravka. Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda,…) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između vas  i nadležnih organa.

 

ROK ZA POTVRDU REZERVACIJE JE NAJKASNIJE DVA RADNA DANA OD MOMENTA PRIJAVE I UPLATE AKONTACIJE

U slučaju nedobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog avansa.

 

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA

jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane