KALASKISO
OPIS

 

Lokacija: Simpatičan, manji hotel gradskog tipa, hotel Kalaskiso nalazi se centru letovališta Đardini Naksos, na ostrvu Sicilija, na 30 m od peščane plaže, u neposrednoj blizini brojnih prodavnica, barova i restorana. Do Taormine, udaljene oko 4 km od hotela Kalaskiso, može se stići lokalnim autobusom čija se stanica nalazi na par minuta hoda od hotela. Od sicilijanskog aerodroma Katanija hotel Kalaskiso udaljen je oko 50 km.

Sobe: Sve sobe hotela Kalaskiso imaju kupatilo, fen, SAT TV, sef, telefon, wi fi internet, balkon, mini frižider, aparat za kafu/čaj, peškire i klima uređaj.

 

Hotelski sadržaj: Pored restorana gde se gostima služi doručak (ne postoji mogućnost doplate za polupansion) hotel Kalaskiso u svom sastavu poseduje bar i wi fi internet. Hotel Kalaskiso pruža uslugu iznajmljivanja automobila, hemijskog čišćenja, kao i uslugu pranja i peglanja veša. Na gradskoj plaži preko puta hotela Kalaskiso mogu se iznajmiti ležaljke i suncobrani, uz doplatu. Dozvoljen je boravak za kućne ljubimce, uz doplatu.

 

Sport i zabava: Gosti hotela Kalaskiso mogu se opustiti i uživati u samom baru hotela, kao i u nekom od obližnjih restorana, kafica i picerija. Mogu iznajmiti bicikle, igrati golf (tereni su udaljeni 3 km od hotela) ili otići na vožnju sandoline, kanua ili ronjenje duž ove popuarne sicilijanske obale.

 

Bar
Rent a Car
Restoran
Hotel Map Title