AQUA MARIS APARTMENTS APART
OPIS

Lokacija: Apartmanska kuća Aqua Maris, nalazi se u centru Hersonisosa najpoznatijeg turističkog mesta u regiji Herakliona na ostrvu Krit. U neposrednoj blizini hotela Palmera Beach, na samo 140 m od šljunkovite plaže i 40 metara od šetališta uz obalu mora. Glavni grad Krita Heraklion udaljen je 28 km, a aerodrom 24 km od apartmana Aqua Maris.

Apartmani: Apartmani Aqua Maris razlikuju se u veličini i poziciji (sprat/prizemlje), a svaki ima: kupatilo (tuš/wc), fen, klima uređaj, kuhinjsku nišu i frižider, sef i balkon ili terasu u prizemlju. Svi apartmani imaju pogled na more, osim apartmana u niskom prizemlju.

Apartman sa jednom spavaćom sobom: odvojenom vratima od prostora sa kuhinjom, ima jedan bračni krevet, jedan standardni krevet i sofu na razvlačenje za dve osobe (min 2 - max 5 osoba).

 Apartman sa dve spavaće sobe: odvojene vratima od prostora sa kuhinjom, ima dva bračna kreveta, jedan standardni krevet i sofu na razvlačenje za jednu osobu (min 2 - max 6 osoba).

Korišćenje klima uređaja doplaćuje se na licu mesta.

Korišćenje sefa, kreveca i wi-fi – besplatno za goste apartmana (agencija ne snosi odgovornost u slučaju lošeg protoka ili preopterećenosti mreže.

Posteljina i peškiri menjaju se 2 puta u toku boravka.

Sport i zabava: Gosti apartmana Aqua Maris mogu uživati mnogobrojne sadržaje koje nudi letovalište Hersonisos (živo danju i noću) kao što su: restorani, barovi, butici, suvenirnice, šetalište uz glavnu ulicu, šetalište uz more, staro mesto na uzvišenju iznad grada, nekoliko plaža na pešačkoj udaljenosti i drugo. Blizina glavnog grada Herakliona, palate Knosos, mogućnost odlaska na Santorini ili poseta nekoj od svetski poznatih plaža čine Krit privlačnom destinacijom za odmor i letovanje.

Hotel Map Title
PROGRAM

 

AERODROMSKE TAKSE UKLJUČENE U CENU !

PROGRAM PUTOVANJA:
1.dan Sastanak grupe na aerodromu dva sata pre leta. Čarter let za Krit. Nakon sletanja transfer do hotela. Noćenje.
2 – 10. dan Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.
11. dan Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
BORAVIŠNA TAKSA:
Obavezna naplata boravišne takse u Grčkoj, na recepciji hotela ili apartmana:
Okvirni iznosi po sobi / po noći: hoteli 1*i 2*- 0,5€, hoteli 3* - 1,5€, hoteli 4* - 3€, hoteli 5* - 4€.
Okvirni iznosi po sobi / po noći: apartmani 1 i 2 ključa - 0,25€, apartmani 3 ključa - 0,5€, apartmani 4ključa - 1€.
U cenu aranžmana je uključeno:
- avionski prevoz direktim čarter letom Beograd – Krit - Beograd
- transferi aerodrom - hotel – aerodrom
- aerodromske takse (Beograd 21.42€, Krit 14.10€ , DCV taksa 0.98€)
-
YQ taksa predstavlja taksu za doplatu za gorivo, propisuje je avio kompanija i podložna je promeni do realizacije putovanja.

- organizaciju putovanja i usluge predstavnika
- jednokrevetne sobe na upit
U cenu aranžmana nije uključeno:
-zdravstveno putno osiguranje

osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja. Plaća se okvirno 2% od ukupne cene aranžmana u zavisnosti od kategorije osiguranja. Potrebne informacije mogu se dobiti u svim poslovnicama ili putem telefona. Preporuka agencije je da putnik poseduje obe vrste osiguranja.

- boravišna taksa

MINIMALAN BROJ PUTNIKA ZA REALIZACIJU JE 120.
KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE PROGRAMA PUTOVANJA OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.
USLOVI PLAĆANJA:

Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina i American Express.
3. PLAĆANJE NA RATE - bez kamate, kreditnim karticama Banca Intesa i Komercijalne banke (do 6 mesečnih rata).
4. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA – uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu. Konkretan dogovor u agenciji.
5. PREKO RAČUNA - uplata na račun Odeon World Travel-a.
6 ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM - sa firmama sa kojima Odeon World Travel ima ugovor.
7. TURISTIČKIM KREDITOM - sa izdatim predračunom od strane Odeon World Travel, klijent aplicira za kredit u banci.
Odeon World Travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude.
OSIGURANJE:
Prodavac na ovlašćenom prodajnom mestu dužan je da ponudi putniku zdravstveno putno osiguranje i informiše ga o postojanju osiguranja od otkaza aranžmana prema uslovima i tarifama osiguravača. U poslovnicama Odeon World travel-a moguće je, uz fotokopiju prve strane pasoša, pribaviti polisu osiguravača koja pokriva, u slučaju potrebe, od prvog do poslednjeg dana putovanja troškove lečenja i bolničke troškove do iznosa od 35 000 evra. U slučaju nastanka osiguranog slučaja, u toku putovanja, dovoljno je prezentovati pasoš i pomenutu polisu za pokriće svih troškova u roku utvrđenim uslovima zdravstvenog putnog osiguranja. Ukoliko putnik poseduje neku drugu individualnu polisu zdravstvenog putnog osiguranja, molimo da se kod te osiguravajuće kompanije informiše o proceduri aktiviranja iste.
VIZA I PUTNA DOKUMENTA:
Viza za državljane RS nije potrebna, pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseci nakon povratka sa putovanja (minimum 180 dana nakon povratka). Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečije pasoše koji se izdaju sa kraćim periodom važenja.
NAPOMENA - U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste ORGANIZATORA PUTOVANJA prvog dana boravka. Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda,…) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između vas i nadležnih organa.
ROK ZA POTVRDU REZERVACIJE JE NAJKASNIJE DVA RADNA DANA OD MOMENTA PRIJAVE I UPLATE AKONTACIJE
U slučaju nedobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog avansa.
Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA, jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE PROGRAMA PUTOVANJA

OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

Cenovnik br. 4 od 06.02.2020..

OTP br. 103/2020 od 01.02.2020.god, kategorija licence A40

Garancija putovanja broj 2700165, važi od 01.01.2020. god.

Odeon World Travel d.o.o.

Kneza Miloša br. 84, Beograd, Tel: +381 11 366 02 22, +381 11 366 09 99 Fax:+ 381 11 366 02 25

Beogradska br. 71, Beograd, Tel: +381 11 323 80 04 Fax:+381 11 323 81 30

office@odeontravel.rs www.odeontravel.rs