BODRUM PARK RESORT
OPIS

Lokacija: Bodrum Park Resort se nalazi u oblasti Yaliciftlik, okružen mediteranskim rastinjem, uz privatnu peščanu plažu, oko 20 km istočno od centra Bodruma. Od aerodroma Bodrum-Milas je udaljen 40 km. Preporuka je mirniji, porodični odmor.

 

Sobe: Bodrum Park Resort raspolaže sa ukupno 288 soba, podeljenih u nekoliko 27 blokova. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su sobe kategorije club (depadans) i standard (glavna zgrada). Sve sobe imaju kupatilo, fen, telefon, TV, mini bar i sef (uz doplatu). Sobe u glavnoj zgradi imaju francuski balkon, dok su club sobe sa terasom.

 

Sadržaj hotela: Osim glavnog restorana sa terasom, u sastavu hotela Bodrum Park Resort su i 3 a la carte restorana sa ponudom jela turske i italijanske kuhinje, ribljih specijaliteta. Poslastice i osvežavajući napici se služe u nekoliko hotelskih barova, od kojih je 1 na plaži. Wifi internet konekcija je dostupna na svim javnim površinama hotela, a od dodatnih uslga, gostima su dostupne pranje veša, rent a car, čuvanje dece, prodavnica, frizerski salon, menjačnica i usluge lekara.

 

Sport i zabava: Gosti hotela Bodrum Park Resort mogu da koriste ležaljke I suncobrane na plaži, kao I pored hotelskog bazena sa vodenim toboganima. Ljubitelji sporta mogu da uživaju u nekom od sportova na vodi, da igraju tenis, odbojku na plaži ili da se rekreiraju u hotelskom fitnes centru. Spa centar sadrži saunu, tursko kupatilo i salon za različite vrste masaža. U toku dana I večeri se organizuju različiti programi animacije, dok je najmlađima namenjen mini klub.

all inclusive concept

 

Peščana plaža
Privatna plaža
Animacija
Frizerski salon
Menjačnica
Servis za pranje i peglanje
Suvenirnica
Bazen za decu
Spoljašnji bazen
Bar
Restoran
Snek bar
Masaža
Mini klub
Hotel Map Title