GRAND RING
OPIS

Lokacija: Hotel Grand Ring se sastoji iz dve zgrade (aneks i glavna) koje deli ulica, nalazi se u regiji u Beldibi, poseduje privatnu peščano-šljunkovitu plažu (postoji uređen podzemni prolaz do plaže). Od centra Kemera je udaljen oko 15 km a od aerodoma 48 km.


Sobe: Grand Ring hotel raspolaže sa 326 smeštajnih jedinica, raspoređenih u glavnoj i aneks zgradi. Aneks zgrada nalazi se na plaži, dok je glavna sa plažom povezana uređenim podzemnim prolazom. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standardne sobe u glavnoj i aneks zgradi i suite sobe.  Standard sobe u glavnoj zgradi su površine 28 m², bračni ili 2 single ležaja + pomoćni ležaj, neke standard sobe koje primaju dvoje odraslih I dvoje dece imaju bračni ležaj i krevet na sprat. Standard sobe u aneks delu su manje kvadrature i lošije oprenosti od soba u glavnoj zgradi. Suite soba je dvokrevetna soba veće kvadrature 38 m². Svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, klima uređaj, TV, telefon, mini bar i sef.


Hotelski sadržaj: U glavnom restoranu hotela Grand Ring se služe pansionski obroci, osvežavajući napici se služe u lobby baru i baru pored bazena. Lagani obroci i užine se poslužuju u baru na plaži. Od dodatnih sadržaja poseduje prodavnicu, internet centar, usluge fotografa, uslugu pranja i peglanja veša i usluge lekara na poziv.


Sport i zabava: U sklopu hotela Grand Ring se nalaze unutrašnji bazen i 2 spoljašnja od kojih je jedan namenjen deci i sadrži 2 tobogana. Spa centar sadrži frizerski salon, tursko kupatilo, saunu i parno kupatilo. Od sportskih sadržaja hotel ima fitnes centar, bilijar i stoni tenis. Za goste hotela je organizovana animacija u amfiteatru. Deca se mogu zabaviti u sklopu mini kluba. Gosti Grand Ring hotela koriste ležaljke, suncobrane i peškire za plažu bez doplate.

fact sheet 

 

Blizu plaže
Privatna plaža
Animacija
Bazen sa toboganima
Spoljašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Bar na bazenu
Restoran
Fitnes centar
Spa centar
Bilijar
Mini klub
Hotel Map Title