INFINITY BY YELKEN KUSADASI
OPIS

Lokacija: Hotel Infinity By Yelken, nekadašnji Imbat hotel, nalazi se na peščanoj Ladies beach plaži. Hotel ima veliki dok sa ležaljkama i suncobranima. Od centra Kušadasija udaljen je 5 km, od aerodroma u Bodrumu 120 km.

Sobe: Sve smeštajne jedinice hotela Infinity  imaju kupatilo, fen, SAT TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar, balkon ili terasu. U ponudi agencije Odeon World Travel nalaze se promo, standard i large sobe.

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Infinity By Yelken pored glavnog restorana, nalaze se 4 a la cart restorana, 5 barova, servis za pranje i sušenje veša, prodavnice i  frizerski salon.

 

Sport i zabava: Hotel Infinity By Yelken ima spoljašnje bazene i dečiji bazen, unutrašnji bazen, mini aquapark sa 20 tobogana. Wellness centra sa saunom, hamamom, slanom sobom i prostorom za masaže i kozmetičke tretmane može odgovoriti zahtevima svih  ljubitelja ovog vida relaksacije. Za najmlađe goste pored bazena i mini aquaparka, hotel je obezbedio mini klub. Ljubiteljima sporta na raspolaganju je fitnes centar, a mogu se zabaviti igrajući stoni tenis, pikado, bilijar dok na plaži mogu uživati u raznim sportovima na vodi.

All inclusive concept 

 

 

Na plaži
Peščana plaža
Privatna plaža
Akva park
Animacija za decu
Dečije igralište
Frizerski salon
Klima
Rent a Car
Servis za pranje i peglanje
Usluga čuvanja dece
Usluge lekara
Bazen sa toboganima
Bazen za decu
Ležaljke i suncobrani u ceni
Spoljašnji bazen
Unutrašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Bar na bazenu
Restoran
Snek bar
Fitnes centar
Hamam
Masaža
Sauna
Tursko kupatilo
Wellness & Spa
Bilijar
Mini klub
Pikado
Sportovi na vodi
Stoni tenis
Hotel Map Title