KEFALUKA RESORT
OPIS

Lokacija: Kefaluka Resort hotel nalazi se na privatnoj plaži, a ovaj hotelski kompleks zauzima površinu od 50 000 m2. Od centra mesta Turgutreis udaljen je 10 km, a od centra Bodruma 25 km.

 

Sobe: Kefaluka Resort kompleks sastoji se od 384 smeštajne jedinice. Sve sobe imaju kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar i balkon. U ponudi agencije Odeon World Travel nalaze se standard, deluxe i porodične sobe. Standard sobe su veline 27m² namenjene za smeštaj 2 odrasle osobe i 1 dete. Deluxe sobe su veline 36m² namenjene za smeštaj 2 odrasle osobe i 1 dete. Porodične sobe su veline 30-34m² namenjene za smeštaj 3 odralse osobe ili 2 odrasle osobe i 2 deteta.

 

Hotelski sadržaj: Pored glavnog restorana, hotel Kefaluka Resort ima 7 a la carte restorana u kojima se služe specijaliteti različitih kuhinja i 7 barova. U sastavu hotela su menjačnica, usluge lekara, suvenirnica, prodavnica, frizerski salon i fotograf.

 

Sport i zabava: U samom središtu kompleksa na 1000 m2 prostire se bazen, a na 90 m2 hidromasažer. Gostima hotela je na raspolaganju fitness centar, aerobik, a takođe se mogu opustiti u spa centru koji ima 2 saune, parno kupatilo, đakuzi i vitaminski bar. Od dodatnih sadržaja izdvajamo 2 teniska terena, teren za odbojku na plaži, skvoš, badmington, bilijar, stoni tenis, kuglanu kao i mnogobrojne sportove na vodi. Najmlađi gosti imaju bazen, 5 tobogana i dečiji klub sa profesionalnim timom animatora. Na plaži gosti mogu uživati u nekim sportovima na vodi.

 

Na plaži
Privatna plaža
Animacija
Animacija za decu
Frizerski salon
Menjačnica
Recepcija
Usluge lekara
Bazen sa toboganima
Bazen za decu
Spoljašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Restoran
Masaža
Parno kupatilo
Sauna
Bilijar
Kuglanje
Mini klub
Odbojka na pesku
Skvoš tereni
Sportovi na vodi
Teniski teren
Hotel Map Title