AQUA MARIS APARTMENTS APART
OPIS

Lokacija: Apartmanska kuća Aqua Maris, nalazi se u centru Hersonisosa najpoznatijeg turističkog mesta u regiji Herakliona na ostrvu Krit. U neposrednoj blizini hotela Palmera Beach, na samo 140 m od šljunkovite plaže i 40 metara od šetališta uz obalu mora. Glavni grad Krita Heraklion udaljen je 28 km, a aerodrom 24 km od apartmana Aqua Maris.

Apartmani: Apartmani Aqua Maris razlikuju se u veličini i poziciji (sprat/suteren), a svaki ima: kupatilo, fen, klima uređaj , kuhinjsku nišu i frižider, sef i balkon ili verandu u prizemlju. Svi apartmani imaju pogled na more, osim apartmana u suterenu. Semi basement apartman se nalazi u suterenu, poseduje spoljašnji deo - verandu sa garniturom za sedenje. Apartman sa jednom spavaćom sobom: odvojenom vratima od prostora sa kuhinjom, ima jedan bračni krevet, jedan standardni krevet i sofu na razvlačenje za dve osobe (min 2 - max 5 osoba). Apartman sa dve spavaće sobe: odvojene vratima od prostora sa kuhinjom, ima dva bračna kreveta, jedan standardni krevet i sofu na razvlačenje za jednu osobu (min 3 - max 6 osoba). Korišćenje klima uređaja i sefa doplaćuje se na licu mesta. Wi-fi – besplatno za goste apartmana (agencija ne snosi odgovornost u slučaju lošeg protoka ili preopterećenosti mreže). Posteljina i peškiri menjaju se 2 puta u toku boravka.

Sport i zabava: Gosti apartmana Aqua Maris mogu uživati u mnogobrojnim sadržajima koje nudi letovalište Hersonisos (dinamičan gradić i danju i noću) kao što su: restorani, barovi, butici, suvenirnice, šetalište uz glavnu ulicu, šetalište uz more, stari grad na uzvišenju iznad grada, nekoliko plaža na pešačkoj udaljenosti i drugo. Blizina glavnog grada Herakliona, palate Knosos, mogućnost odlaska na Santorini ili poseta nekoj od svetski poznatih plaža čine Krit privlačnom destinacijom za odmor i letovanje. 

Blizu plaže
U centru
Lift
WI FI u sobi
Hotel Map Title