TRENDY PALM BEACH
OPIS

Lokacija: Trendy Palm Beach hotel se nalazi na privatnoj plaži, na kojoj se ležaljke i suncobrani koriste bez doplate. Od centar Sidea je udaljen oko 4 km, dok je aerodorm u Antaliji udaljen 60 km. Pripada lancu Trendy hotela koji su prepoznatljivi po kvalitetnoj usluzi i komforu.

 

Sobe: Hotel Trendy Palm Beach poseduje ukupno 320 smeštajnih jedinica koje se nalaze u dve zgrade (aneks i glavna). svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, centralni klima uređaj, fen, sef, TV, telefon, bade mantil i balkon. Kvalitet soba u obe zgrade je isti, razlika se odnosi na kvadraturu soba. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard i porodične sobe. Standard sobe u glavnoj zgradi su veličine 23 m², u sobi se nalaze bračni ili 2 single ležaja, treći ležaj je pomoćni ili sofa. Standard sobe u anex zgradi su veličine 17 – 21 m², u sobi se nalaze bračni ili 2 single ležaja, treći ležaj je pomoćni ili sofa. Veličina porodičnih soba sa krevetom na sprat u anex zgradi je 21 m². U jednoj sobi se nalaze bračni ležaj i krevet na sprat. Porodične sobe 2 rooms, u anex zgradi, su veličine 24 m², imaju dve sobe odvojene vratima. U jednoj je bračni, u drugoj 2 single ležaja, imaju 1 kupatilo i 1 balkon. Porodične sobe u glavoj zgradi su veličine 26 m², imaju dve sobe odvojene vratima. U jednoj je bračni ležaj, u drugoj krevet na sprat, 1 kupatilo, 1 balkon. Sobe mogu imati pogled kopno, bočni ili direktan pogled more.

 

Hotelski sadržaj: Pansionski obroci se služe u glavnom restoranu, dok se a la carte usluge mogu realizovati u 3 restorana specijalizovana za jela italijanske, turske i mediteranske kuhinje. Osim u restoranima, pića se poslužuju u 3 hotelska bara (lobby bar koji radi 24 h, bar kraj bazena i disco bar). Od dodatnih sadržaja Trendy Palm Beach hotel ima servis za pranje ili peglanje veša, usluge lekara i rent a car.

 

Sport i zabava: U ponudi Trendy Palm Beach hotela se nalazi 5 bazena uključujući unutrašnji i 2 dečija i 1 sa vodenim toboganima. Ljubitelji sportskih aktivnosti mogu se razonoditi igrajući odbojku na plaži, tenis, stoni tenis, vežbajući u fitnes centru ili u grupnim treninzima aerobika. Gosti Trendy Palm Beach hotela mogu se opustiti u spa centru koji u ponudi ima saunu, tursko kupatilo i prostorije za različite vrste masaža i tretmana. Na plaži gosti mogu uživati u sportovima na vodi (uz doplatu). Trendy Palm Beach hotel poseduje stručan tim animatora koji se brinu o zabavi gostiju tokom dana i večeri.

Na plaži
Peščana plaža
Privatna plaža
Animacija
Animacija za decu
Frizerski salon
Menjačnica
Servis za pranje i peglanje
Usluge lekara
Spoljašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Restoran
Snek bar
Fitnes centar
Masaža
Sauna
Spa centar
Mini klub
Stoni tenis
Teniski teren
Hotel Map Title