TRENDY ASPENDOS BEACH
OPIS

Lokacija: Trendy Aspendos Beach hotel se nalazi na privatnoj plaži kojoj je dodeljena plava zastavica i kao takva spada u jednu od najčistijih. Ležaljke i suncobrani na plaži koriste se bez doplate. Side i Manavgat su udaljeni oko 15 km od hotela, a aerodrom u Antaliji 75 km.

 

Sobe: Trendy Aspendos Beach hotel raspolaže sa 442 smeštajne jedinice, podeljene u 6 blokova. Svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, bade mantil, TV, telefon, mini bar, sef, centralni klima uređaj, ketler za čaj i kafu i balkon. U ponudi agencije Odeon World Travel nalaze se standard i porodične sobe. Standard sobe su veličine 24 m², u sobama se nalaze bračni ili 2 single ležaja, treći ležaj je pomoćni ili sofa, mogu imati pogled kopno ili bočni pogled more. Porodična soba sa krevetom na sprat je veličine 24 m². Pored bračnog ležaja u sobi se nalazi krevet na sprat. Drugi tip porodičnih soba su sobe sa dve odvojene sobe, u jednoj se nalazi bračni, u drugoj 2 single ležaja, veličine 32 m², imaju 1 kupatilo, mogu imati pogled kopno, bočni pogled more ili direktan pogled na more.

 

Hotelski sadržaj: Glavni obroci u hotelu Trendy Aspendos Beach poslužuju se u pansionskom restoranu, dok se lagani obroci, užine i osvežavajući napici služe u hotelskim barovima kojih ima 7, a koji su raspoređeni po celom hotelskom kompleksu. Večernja zabava je organizovana u disco baru. Od dodatnih sadržaja poseduje servis za pranje i peglanje veša, usluge lekara na poziv, butik, frizerski salon, prodavnicu nakita, kože i internet konekciju.

 

Sport i zabava: Gostima hotela Trendy Aspendos Beach na raspolaganju je 7 bazena uključujući dečije, unutrašnji i jedan sa vodenim toboganima. Od ostalih sportskih aktivnosti u ponudi su aerobik, stoni tenis, gimnastika u vodi, boćanje, pikado, teren za tenis, teren za odbojku na plaži i fitnes centar. Spa centar sadrži tursko kupatilo i saunu. Na plaži gosti mogu uživati u raznim sportovima na vodi (uz doplatu).

 

Na plaži
Peščana plaža
Privatna plaža
Animacija
Frizerski salon
Mini Bar
Spoljašnji bazen
Restoran
Snek bar
Hotel Map Title