THRONE BEACH RESORT & SPA
OPIS

Lokacija: Throne Beach Resort & Spa hotel nalazi se u oblasti Kizilot/Manavgat između Sidea i Alanje. Od privatne plaže, na kojoj se ležaljke i suncobrani koriste bez doplate, udaljen je 300 m (prelazi se ulica, postoji pasarela preko ulice). Od centra Sidea udaljen je 20 km, od centra Alanje 30 km, dok je od aerodroma Antalija udaljen 80 km.  

 

Sobe: Throne Beach Resort & Spa Hotel u svom sastavu ima 313 smeštajnih jedinica. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard i porodične sobe. Svaka soba ima kupatilo (tuš/wc), fen, TV, telefon, klima uređaj, sef (uz doplatu), mini bar (voda i mineralna voda pri dolasku), balkon ili terasu. Standard sobe su veličine 28 m², u zavisnosti od broja gostiju u sobama se nalaze bračni ili 2 single ležaja, ili bračni sa jednim single ležajem i sofom. Porodične sobe su veličine 40 m², velika soba sa bračnim i 2 single ležaja, imaju 1 kupatilo i 1 balkon. Standard sobe 2+2 namenjene su isključivo  smeštaju dvoje odraslih i dvoje dece.

 

Hotelski sadržaj: U sastavu objekta Throne Beach Resort & Spa nalaze se glavni pansionski restoran, bar pored bazena i bar u lobiju hotela. Gostima Throne Beach Resort & Spa hotela, uz doplatu, na raspolaganju su usluge lekara i servis za pranje i sušenje veša.

 

Sport i zabava: U sastavu Throne Beach Resort & Spa hotela pored spoljašnjeg bazena za odrasle nalazi se bazen za decu, kao i spa centar koji može da odgovori na potrebe najzahtevnijih gostiju, sadrži saune, hamam I prostorije za različite vrste masaža kao i mnogobrojne kozmetičke i terapeutske tretmane. Ljubitelji aktivnog odmora mogu se razonoditi igrajući stoni tenis, pikado, bilijar (uz doplatu), vežbati u fitnes centru ili učestvovati u grupnim treninzima aerobika i aquabika. Na plaži, uz doplatu, potoji mogućnost bavljenja pojedinim sportovima na vodi.  Za najmlađe goste Throne Beach Resort & Spa hotel obezbedio je mini klub sa timom stručnih animatora, kao i mini disko u večernjim satima. Hotel ima dnevnu i večernju animaciju za decu i odrasle.

 

Blizu plaže
Privatna plaža
Animacija
Servis za pranje i peglanje
Usluge lekara
Bazen sa toboganima
Bazen za decu
Spoljašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Bar na bazenu
Restoran
Hamam
Masaža
Sauna
Aerobik
Bilijar
Boćanje
Mini klub
Odbojka na pesku
Pikado
Stoni tenis
Večernji program
Hotel Map Title