SUNMELIA BEACH RESORT
OPIS

Lokacija: Hotelski kompleks Sunmelia Beach Resort nalazi se 50 m od privatne peščano šljunkovite plaže, na kojoj se ležaljke, sucobrani i peškiri za plažu koriste bez doplate, u regiji Kizilagač (od bazena do plaže vodi stazica). Od centra Manavgata je udaljen 15 km, a od Kizilota i Okurčalara udeljan je oko 3 km, a od aerodroma Antalija 80 km.

Sobe: U svom sastavu Sunmelia Beach Resort ima 590 smeštajnih jedinica, raspoređenih u 2 zgrade, koje su podeljene u više kategorija. Svaka soba  ima kupatilo, fen, sat TV, telefon, mini bar, centralnu klimu, internet (uz doplatu), sef (uz doplatu) i balkon. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard sobe veličine 36 m², koje imaju bračni ili 2 single ležaja, treći ležaj može biti single ili pomoćni ležaj. Standard sobe mogu imati pogled kopno, bočni ili direktan pogled na more. Standard sobe sa krevetom na sprat su veličine 40 m², u njima se nalaze bračni ležaj i 1 krevet na sprat, takođe mogu imati pogled kopno, bočni ili direktan pogled more. Porodičnu sobu čine 2 sobe u jednoj se nalaze dva single ležaja, u drugoj bračni ležaj i sofa, svaka soba ima kupatilo i balkon, veličina ovih soba je 60 m². Suite sobe su veličine 100 m², čine ih dnevni boravak sa sofom i dve odvojene spavaće sobe, u jednoj se nalazi bračni ležaj, u drugoj 2 single ležaja, imaju dva kupatila.

Hotelski sadržaj: Pansionski obroci u hotelu Sunmelia Beach Resort se služe u glavnom restoranu. Osim glavnog, u ponudi su 4 a la carte restorana (turski, kineski, italijanski, riblji) i 6 barova koji se nalaze po čitavom kompleksu. Od dodatnih sadržaja, uz doplatu, gostima Sunmelia Beach Resort hotela, uz doplatu, na raspolaganju su internet konekcija, usluge lekara na poziv, rent a car, frizerski salon, servis za pranje i peglanje veša i mini market. WiFi slabijeg protoka dostupan je u lobiju hotela.

Sport i zabava: U sastavu Sunmelia Beach Resort hotela nalazi se 5 bazena, 1 unutrašnji, dečiji bazen i  još 3 spoljašnja od kojih je jedan sa toboganima. Od sportskih sadržaja u ponudi su 2 teniska terena, 1 teren za košarku, mini kuglana i bilijar. Wellness & Spa zona poseduje tursko kupatilo, saunu, fitnes centar, prostorije za kozmetičke tremane, masažu i piling. Pojedine usluge u spa centru se doplaćuju. Tokom dana i večeri je organizovana animacija, dok je zanajmlađe goste Sunmelia Beach Resort hotel obezbedio mini klub. Hotel organizuje dnevnu i večernju animaciju za decu i odrasle.
 

Hotel Map Title