SEAMELIA BEACH RESORT HOTEL & SPA
OPIS

Lokacija: Seamelia Beach Resort hotel & Spa od privatne peščane plaže, na kojoj se ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu koriste bez doplate, deli šetalište. Od centra mesta Side udaljen je 7 km, a od aerodroma Antalija 45 km.

Sobe: Hotel Seamelia Beach Resort hotel & Spa u svom sastavu ima 300 smeštajnih jedinica podeljenih u više kategorija. Smeštajne jedinice se nalaze u 4 četvorospratne zgrade koje su međusobno povezane. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard sobe sa bočnim poglednom na more, veličine 30 m², u kojima se nalaze bračni ili 2 single ležaja(treći ležaj je sofa ili fotelja na razvlačenje) i standard sobe s krevetom sa sprat, veličine 40 m², u kojima se nalaze bračni ležaj i krevet na sprat. Sve smeštajne jedinice su moderno opremljene, svaka ima kupatilo, fen, TV, telefon, centralnu klimu, sef (uz doplatu),mini bar i balkon.

Hotelski sadržaj: Osim pansionskog restorana, gostima Seamelia Beach Resort hotela na raspolaganju su 4 a la carte restorana i 4 bara koji se nalaze po hotelskom kompleksu. Od ostalih sadržaja, uz doplatu, gostima su na raspolaganju servis za pranje i sušenje veša, usluge lekara na poziv i internet kafe. WiFi slabijeg protoka dostupan je u lobiju hotela.

Sport i zabava: U sastavu hotela Seamelia Beach Resort nalaze se spoljašnji bazen za odrasle, spoljašnji bazen za decu i bazen sa toboganima. U ponudi hotela je i spa centar koji sadrži hamam, prostorije za različite vrste masaže kao i mnogobrojne kozmetičke i terapeutske tretmane (uz doplatu), kao i unutrašnji bazen. Od zabavnih aktivnosti Seamelia Beach Resort hotel ima dnevnu i večernju animaciju za decu i odrasle.
 

Blizu plaže
Internet kafe
Servis za pranje i peglanje
Usluge lekara
WI FI na recepciji
Bazen sa toboganima
Bazen za decu
Spoljašnji bazen
Unutrašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Bar na bazenu
Restoran
Fitnes centar
Hamam
Masaža
Spa centar
Hotel Map Title