SEADEN SEA WORLD RESORT & SPA
OPIS

 

Lokacija: Seaden Sea World Resort & Spa hotel nalazi se u regiji Kizilagač na peščano-šljunkovitoj plaži, na kojoj se ležaljke, suncobrani i peškiri koriste bez doplate. Od centra mesta Side udaljen je 15 km, a od aerodroma Antalija 70 km.

 

Sobe: Hotel Seaden Sea World Resort & Spa u svom sastavu ima 528 smeštajnih jedinica. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard, comfort, economy, suite i porodične sobe. Sve smeštajne jedinice su moderno opremljene, svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, Wi-Fi, mini bar (voda se dopunjuje svakog dana), ketler sa setom za čaj i kafu, balkon ili terasu (economy sobe nemaju balkon). Standard, economy i comfort sobe su isto opremljene imaju 30 m², bračni ili 2 single ležaja (ležaj za treću osobu je pomoćni ležaj), s tim što se comfort sobe nalaze na višim spratovima (od drugog sprata), a economy nemaju balkon. Porodičnu sobu čine dve sobe odvojene vratima, u jednoj je bračni ležaj, u drugoj 2 single ležaja ili krevet na sprat i imaju 1 kupatilo (50 m²). Suite soba je jedna prostorija u kojoj se nalaze bračni ležaj, garnitura za sedenje i jacuzzi – 80 m².

 

Hotelski sadržaj: U sastavu Seaden Sea World Resort & Spa hotela nalazi se više restorana i barova. Osim pansionskog restorana, gostima su na raspolaganju 3 a la carte restorana turske, italijanske, i azijske kuhinje. Od ostalih sadržaja gostima su na raspolaganju barova od kojih neki služe pića tokom čitavog dana i noći. Od dodatnih usluga koje se doplaćuju gostima hotela Seaden Sea World Resort & Spa na raspolaganju su usluge frizera, servis za pranje i sušenje veša, internet cafe, razne prodavnice kao i usluge doktora i usluge čuvanja dece.

 

Sport i zabava: U sastavu Seaden Sea World hotela nalaze 3 spoljašnja bazena, od kojih je jedan sa toboganima, 1 dečiji bazen i 1 unutrašnji bazen. U ponudi hotela je i spa centar, koji može odgovoriti na potrebe najzahtevnijih gostiju, koji sadrži tursko kupatilo, saune, kao i prostorije za različite vrste masaža i mnogobrojne kozmetičke tretmane. Ljubitelji aktivnog odmora mogu koristiti fitnes centar, igrati stoni tenis, bilijar, odbojku na plaži ili se zabaviti u kuglani. Na plaži uz doplatu gosti mogu uživati u raznim sportovima na vodi. Najmlađim gostima Seaden Sea World hotel pristupa sa posebnom pažnjom. Pored mini kluba i dečijeg igrališta u hotelu Seaden Sea World najmlađim gostima na raspolaganju su i mini disko, mini boćanje i mini fudbal. Od zabavnih aktivnosti Seaden Sea World Resort & Spa hotel ima dnevnu i večernju animaciju za decu i odrasle.

Peščana plaža
Privatna plaža
Animacija
Animacija za decu
Dečije igralište
Frizerski salon
Prodavnica
Servis za pranje i peglanje
Usluga čuvanja dece
Usluge lekara
Bazen sa delom za decu
Bazen sa toboganima
Spoljašnji bazen
Unutrašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Bar na bazenu
Bar na plaži
Restoran
Boćanje
Mini klub
Hotel Map Title