SEADEN SEA PLANET RESORT & SPA
OPIS

 

Lokacija: Seaden Sea Planet Resort & Spa hotel nalazi se u regiji Kizilot na peščano-šljunkovitoj plaži, na kojoj se ležaljke, suncobrani i peškiri koriste bez doplate. Od centra mesta Side udaljen je 17 km, a od aerodroma Antalija 72 km.

 

Sobe: Hotel Seaden Sea Planet Resort & Spa u svom sastavu ima 480 smeštajnih jedinica. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard, comfort i porodične sobe. Sve smeštajne jedinice su moderno opremljene, svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, TV, telefon, klima uređaj, sef (uz doplatu), Wi-Fi, mini bar (voda se dopunjuje svakog dana, sokovi i pivo jednom sedmično), ketler sa setom za čaj i kafu, balkon ili terasu. Standard i comfort sobe su isto opremljene imaju 28 - 30 m², bračni ili 2 single ležaja (ležaj za treću osobu je pomoćni ležaj), s tim što se comfort sobe nalaze na višim spratovima (od drugog sprata). Porodičnu sobu čine dve sobe odvojene vratima, u jednoj je bračni ležaj, u drugoj 2 single ležaja ili krevet na sprat i imaju 1 kupatilo (48 m²).

 

Hotelski sadržaj: U sastavu Seaden Sea Planet Resort & Spa hotela nalazi se više restorana i barova. Osim pansionskog restorana, gostima su na raspolaganju 5 a la carte restorana turske, italijanske, meksiče, azijske kuhinje, kao i riblji a la carte restoran. Od ostalih sadržaja gostima su na raspolaganju 6 barova od kojih neki služe pića tokom čitavog dana i noći. Od dodatnih usluga koje se doplaćuju gostima hotela Seaden Sea Planet Resort & Spa na raspolaganju su usluge frizera, servis za pranje i sušenje veša, internet cafe, razne prodavnice kao i usluge doktora i usluge čuvanja dece.

 

Sport i zabava: U sastavu Seaden Sea Planet hotela nalaze 2 spoljašnja bazena, od kojih je jedan sa toboganima, 1 dečiji bazen i 1 unutrašnji bazen. U ponudi hotela je i spa centar, koji može odgovoriti na potrebe najzahtevnijih gostiju, koji sadrži tursko kupatilo, saune, kao i prostorije za različite vrste masaža i mnogobrojne kozmetičke tretmane. Ljubitelji aktivnog odmora mogu koristiti fitnes centar, igrati stoni tenis, bilijar, pikado, tenis, i odbojku na plaži. Na plaži uz doplatu gosti mogu uživati u raznim sportovima na vodi. Najmlađim gostima Seaden Sea Planet hotel pristupa sa posebnom pažnjom. Pored mini kluba i dečijeg igrališta u hotelu Seaden Sea Planet najmlađim gostima na raspolaganju su i mini disko, mini boćanje i mini fudbal. Od zabavnih aktivnosti Seaden Sea Planet Resort & Spa hotel ima dnevnu i večernju animaciju za decu i odrasle.

Privatna plaža
Animacija
Frizerski salon
Menjačnica
Servis za pranje i peglanje
Suvenirnica
Usluge lekara
Bazen za decu
Spoljašnji bazen
A la Carte restoran
Restoran
Snek bar
Mini klub
Hotel Map Title