PALOMA OCEANA RESORT
OPIS

Lokacija: Hotelski kompleks Paloma Oceana Resort nalazi se u regiji Kumkoj, na privatnoj peščanoj plaži, na kojoj se ležaljke, suncobrani i peškiri koriste bez doplate. Zbog veličine hotelskog kompleksa, koji se nalazi u prelepom vrtu, neke sobe od plaže su udaljene oko 300 m do koje se lako stiže kroz uređeni vrt hotela. Od centra Sidea udaljen je 5 km, a od aerodroma Antalija 65 km. Zbog izuzetnih sadržaja Paloma Oceana hotel pruža mogućnost za savršen odmor za podorice u regiji Side.


Sobe: Hotel Paloma Oceana modernog dizajna i enterijera, u svom sastavu ima 482 smeštajne jedinice rapoređene u više zgrada, između kojih se prostire prelepo uređen vrt. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su standard, deluxe i porodične sobe. Standard sobe u bungalovima su veličine 30 m², imaju bračni ili dva single ležaja, pomoćni ležaj je sofa na razvlačenje ili klasičan pomoćni ležaj. Standard sobe u glavnoj zgardi su iste opremljenosti kao sobe u bungalovima, ali veće kvadrature – 40 m² sa pogledom na kopno ili more. Deluxe sobe nalaze se u glavnoj zgradi, veličine 40 m², bračni (king size) krevet i sofa,porodične suite sobe u glavnoj zgradi su veličine 65 m², dve sobe odvojene vratima, u jednoj bračni u drugoj 2 single ležaja, 2 kupatila, 1 balkon, porodične suite garden sobe su iste opremljenosti kao porodične suite sobe u glavnoj zgradi samo su malo manje veličine 60 m², porodične connecting sobe su dve sobe odvojene vratima, u jednoj bračni u drugoj 2 single ležaja, 2 kupatila, nalaze se u garden delu. Sve smeštajne jedinice su moderno opremljene, svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, Wi-Fi, mini bar (voda, sokovi i pivo se dopunjuju svaki dan), ketler sa setom za čaj i kafu, balkon ili terasu.


Hotelski sadržaj: U sastavu Paloma Oceana hotela nalazi se više restorana i barova. Lanac Paloma hotela je čuven po organskoj hrani koja se poslužuje tokom pansionskih obroka. Naime, lanac poseduje svoje plantaže voća i povrća, te se proizvodnja odvija u istoj kući. Takođe, specifičnost su i pekarski proizvodi koji se proizvode na dan kada se poslužuju u samom hotelu. Može se reći da je kuhinja Paloma hotela jedna od najkvalitetnijih u Turskoj. Osim pansionskog restorana, gostima su na raspolaganju 5 a la carte restorana mediteranske, azijske, turske, internacionalne kuhinje kao i grill a la carte restoran. Od ostalih sadržaja gostima su na raspolaganju 8 barova i shisha lounge. Neki od barova služe pića tokom čitavog dana i noći. U svim restoranima i Piano baru gosti Paloma Oceana hotela mogu uživati u organskom vinu proizvedenom od grožđa sa njihovih plantaža. Od dodatnih usluga koje se doplaćuju gostima hotela Paloma Oceana na raspolaganju su usluge frizera, servis za pranje i sušenje veša, rent a car, internet cafe, razne prodavnice kao i usluge doktora i usluge čuvanja dece.


Sport i zabava: U sastavu Paloma Oceana hotela nalaze 2 spoljašnja bazena za odrasle, 2 dečija bazena i jedan bazen sa toboganima. Za goste Paloma Oceana hotela dva puta dnevno organizovan je prevoz do aqua parka Palomaqua, velikog, novog i modernog aqua parka koji sadrži mnoštvo toboana kako za odrasle tako i za decu. U ponudi hotela je i spa centar, koji može odgovoriti na potrebe najzahtevnijih gostiju, koji sadrži unutrašnji bazen, tursko kupatilo, saunu, kao i prostorije za različite vrste masaža i mnogobrojne kozmetičke tretmane. Ljubitelji aktivnog odmora mogu koristiti fitnes centar, igrati stoni tenis, pikado, boćanje ili odbojku na plaži. Uz iskusne trenere gosti hotela mogu učestvovati u vođenim treninzima aerobika, joge i pilatesa. Na plaži uz doplatu gosti mogu uživati u raznim sportovima na vodi. Najmlađim gostima Paloma Oceana hotel pristupa sa posebnom pažnjom. Pored mini kluba i dečijeg igrališta, Paloma Oceana hotel ima i program za tinejdžere uzrasta 13 do 16 godina sa Play Station i Xbox Motion konzolama, bilijarom, stonim tenisom i stonim fudbalom. Najmlađim gostima na raspolaganju su još mini disko i bioskop. Od zabavnih aktivnosti Paloma Oceana hotel ima dnevnu i večernju animaciju za decu i odrasle, sa bogatim programom.

fact sheet

Palomaqua - najveći aqua park u regiji Side! 


 

Peščana plaža
Privatna plaža
Akva park
Animacija
Animacija za decu
Dečije igralište
Dečiji meni
Menjačnica
Servis za pranje i peglanje
Usluga čuvanja dece
Usluge lekara
Vrtić
Wi Fi
Bazen sa toboganima
Spoljašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Bar na bazenu
Bar na plaži
Organska hrana
Restoran
Snek bar
Boćanje
Mini klub
Odbojka na pesku
Hotel Map Title