NERTON
OPIS

Lokacija: Nerton hotelski kompleks nalazi se na površini od 2.800m² u regiji Denizbuku, omiljenoj regiji Side-a, sa bogatom istorijom i prirodnim lepotama, na 27km od centra Manavgat-a i 63km od aerodroma u Antaliji. Hotel je poslednji put renoviran 2019. godine. Privatna peščana plaža se nalazi ispred hotela, na kojoj je korišćenje ležaljki, suncobrana i peškira za plažu besplatno za goste hotela.

Sobe: Hotel Nerton ima 140 smeštajnih jedinica, koje su raspoređene u dve četvorospratne zgrade. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su: standardne sobe, površine 26m² (kapaciteta za max. 3 odrasle ili 2 odrasle + 1 dete + inf.), sadrže francuski ležaj ili dva odvojena standardna kreveta. Dodatni ležaj može biti standardni krevet, sofa, ili krevet na rasklapanje metalne kostrukcije. Svaka smeštajna jedinica poseduje: kupatilo, fen, klima uređaj, sef (uz doplatu), mini-bar (2 vode dnevno besplatno), balkon, SAT TV, wi –fi internet (besplatno – uz napomenu da je signal u sobama slab), krevetac za bebe (besplatno, na upit), room service (uz doplatu).

Hotelski sadržaji: U sklopu hotela Nerton nalazi se glavni buffet restoran, kao i a’ la carte restoran internacionalne kuhinje. Hotel poseduje i 2 bara na bazenu i u lobiju, u kojima se služe lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Od dodatnih sadržaja u ponudi hotela je servis za pranje, peglanje i hemijsko čišćenje, usluga lekara po pozivu, apoteka, menjačnica, parking, prodavnice, TV sala i besplatan wi-fi u lobiju hotela.

Sport i zabava: Pored private plaže, gostima hotela Nerton, na raspolaganju su glavni spoljašnji i unutrašnji bazen.  Ostali sadržaji su: aerobic, aqua-park, akvabik, večernja zabava, animatori za decu, pikado, stoni tenis, odbojka na plaži, bilijar uz doplatu, kao i igraonica. Uz doplatu su gostima na raspolaganju sadržaji spa&wellness centra sa dečijim bazenom, spa&wellness paketi, soba za relaksaciju, parno kupatio, javno i tursko/parno kupatilo, masaže i saune. Preporuka je za mlađe i goste koji vole aktivniji odmor.
 

Lift
Recepcija
Room service
Bar
Bar na bazenu
Hotel Map Title