TROPIKAL BEACH HOTEL
OPIS

Lokacija: Hotel Tropikal se nalazi u letovalištu Marmaris i zauzima povišinu od 4400 m². Od privatnog dela plaže, gde su ležaljke i suncobrani za goste hotela besplatni, deli ga šetalište. Od centra Marmarisa, gde se nalazi veliki broj restorana, kafića, prodavnica i bazar udaljen je 3 km. Aerodrom Bodrum je udaljen 140 km, a aerodrom Dalaman 90 km. Hotel je namenjen gostima starijim od 16 godina.

 

Sobe: U svom sastavu hotel Tropikal ima 135 smeštajnih jedinica, od čega je 116 standardnog tipa i 11 promo kategorije. Svaka standardna soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef (uz doplatu, mini bar (posle prvog dana dopunjuje se samo vodom) i balkon. Promo sobe su iste opremljenosti ali nemaju balkone. U ponudi agencije Odeon World Travel nalaze se standard sobe veličine 24m² namenjene za smeštaj 2 ili 3 odrasle osobe.

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Tropikal su restoran, 2 bara, TV sala, internet centar i servis za pranje veša. Wi fi internet ograničene brzine i protoka besplatan je u svim delovima hotela.

Sport i zabava: Pored spoljašnjeg bazena gostima Tropikal Beach hotela na raspolaganju su sauna, tursko kupatilo (uz doplatu) i razne vrste masaža (uz doplatu). Ljubitelji sporta mogu da se zabave igrajući stoni tenis, a na plaži su zastupljeni pojedini sportovi na vodi.

all inclusive concept 

Na plaži
Privatna plaža
Internet kafe
Servis za pranje i peglanje
Usluge lekara
WI FI u krugu hotela
Spoljašnji bazen
Bar
Restoran
Fitnes centar
Masaža
Sauna
Tursko kupatilo
Sportovi na vodi
Stoni tenis
TV sala
Hotel Map Title