SESIN
OPIS

Lokacija: Hotel Sesin nalazi se 100 m od gradske peščano šljunkovite plaže, gde se ležaljke i suncobrani koriste uz doplatu, u drugom redu hotela gledano od mora. Od centra Marmarisa gde se nalaze mnogobrojni restorani, kafići i prodavnice udaljen je 2 km. Centar Ičmelera udaljen je 7 km, aerodrom Dalaman 95 km, a aerodom Bodrum 140 km.

 

Sobe: Sesin hotel u svom sastavu ima 102 smeštajne jedinice . Svaka smeštajna jedinica ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, mini bar, sef i balkon ili terasu. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard sobe veličine 18m² namenjene za smeštaj 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 1 dete.

 

Hotelski sadržaj: U sastavu Sesin hotela nalaze se restoran i bar. Od dodatnih usluga, koje se doplaćuju, gostima Sesin hotela na raspolaganju su servis za pranje i sušenje veša i usluga doktora na poziv.

 

Sport i zabava: U sastavu Sesin hotela nalaze se spoljašnji bazen sa posebnim delom za decu i manji fitness centar. Gosti se mogu zabaviti igrajući stoni tenis ili bilijar, dok na plaži, uz doplatu, mogu uživati u raznim sportovima na vodi.

all inclusive concept 

 

 

Blizu plaže
Gradska plaža
Gradski hotel
Servis za pranje i peglanje
Usluge lekara
Bazen sa delom za decu
Spoljašnji bazen
Bar
Restoran
Fitnes centar
Bilijar
Sportovi na vodi
Stoni tenis
Hotel Map Title