ORKA LOTUS BEACH
OPIS

Lokacija: Hotel Orka Lotus Beach nalazi se na privatnoj peščanoj plaži, na kojoj se ležaljke, suncobrani i peškiri koriste bez doplate. Od centra Marmarisa, gde se nalazi mnoštvo restorana, kafića, prodavnica kao i bazar udaljen je 6 km, dok je od centra Ičmelera udaljen 2 km. Od aerodroma Dalaman udaljen je 90 km, a od aerodroma Bodrum 140 km.

 

Sobe: Orka Lotus Beach hotel u svom sastavu ima 441 smeštajnu jedinicu. U ponudi agencije Odeon World Travel nalaze se standard i porodične sobe. Sve smeštajne jedinice su moderno opremljene, svaka ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, wi fi internet, mini bar (voda i sokovi se dopunjuju svaki dan), balkon ili terasu. Standard sobe su veličine 28m² namenjene za smeštaj 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 1 dete. Porodične sobe su veličine 40m² namenjene za smeštaj 4 osobe.

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Orka Lotus Beach nalazi se više hotela i barova. Pored glavnog restorana, gostima su na raspolaganju 3 a la cart restorana turske, azijske i italijanske kuhinje i 5 barova, od kojih jedan služi goste 24 h dnevno. Od dodatnih usluga, koje se doplaćuju, gostima hotela Orca Lotus Beach na raspolaganju su servis za pranje i sušenje veša, rent a car, kao i usluge doktora.

Sport i zabava: U sastavu Orka Lotus Beach hotela nalaze se spoljašnji bazeni za odrasle, bazen za decu, bazen sa toboganima, kao i unutrašnji bazen. U ponudi hotela je i spa centar koji sadrži tursko kupatilo, saunu, kao i prostorije za različite vrste masaža i mnogobrojne kozmetičke tretmane. Ljubitelji aktivnog odmora mogu koristiti fitnes centar, igrati stoni tenis, pikado ili odbojku na plaži. Na plaži uz doplatu gosti mogu uživati uz raznim sportovima na vodi. Od zabavnih aktivnosti Orka Lotus Beach hotel ima dnevnu i večernju animaciju.

U sastavu Orka Lotus Beach hotela nalaze se spoljašnji bazeni za odrasle, bazen za decu, bazen sa toboganima, kao i unutrašnji bazen. U ponudi hotela je i spa centar koji sadrži tursko kupatilo, saunu, kao i prostorije za različite vrste masaža i mnogobrojne kozmetičke tretmane. Ljubitelji aktivnog odmora mogu koristiti fitnes centar, igrati stoni tenis, pikado ili odbojku na plaži. Na plaži uz doplatu gosti mogu uživati uz raznim sportovima na vodi. Od zabavnih aktivnosti Orka Lotus Beach hotel ima dnevnu i večernju animaciju.

all inclusive concept 

 

Na plaži
Peščana plaža
Privatna plaža
Animacija
Parking
Rent a Car
Servis za pranje i peglanje
Usluga čuvanja dece
Usluge lekara
Bazen sa toboganima
Bazen za decu
Ležaljke i suncobrani u ceni
Spoljašnji bazen
Unutrašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Bar na bazenu
Restoran
Snek bar
Fitnes centar
Masaža
Sauna
Spa centar
Tursko kupatilo
Odbojka na pesku
Pikado
Sportovi na vodi
Stoni tenis
Hotel Map Title