HALICI
OPIS

Lokacija: Hotel Halici se nalazi u Marmarisu, od gradske plaže je udaljen 100 m, dok se centar grada nalazi na oko 1 km udaljenosti. Aerodrom Dalaman se nalazi na 90 km. Hotel je gradskog tipa i ima izuzetnu poziciju. Nedavno je u celosti renovniran. Preporučuje se gostima koji žele da budu u blizini gradskih dešavanja, restorana, yachting kluba, bazara.

 

Sobe: Hotel Halici u svom sastavu ima 174 sobe. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su sobe kategorije standard. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, ketler, mini frižider, klima uređaj, wi fi internet, telefon i balkon. Standard sobe su veličine 20m² namenjene za smeštaj 3 odrasle sobe ili 2 odrasle osobe i 1 dete.

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Halici se nalaze recepcija, restoran, lobby bar, bar pored bazena, wi fi internet, parking, spoljašnji bazen za decu. Hotel pruža uslugu pranja veša.

Sport i zabava: Gostima su na rasolaganju 2 bazena od kojih je jedan namenjen najmlađim gostim. U sklopu jednog bazena nalazi se jedan vodeni tobogan.

 

all inclusive concept

 

Gradski hotel
Bazen za decu
Bar
Restoran
Hotel Map Title