GRAND YAZICI MARMARIS PALACE
OPIS

Lokacija: Grand Yazici Marmaris Palace je jedan od najstarijih i najpopularnijih hotela u Marmarisu, nalazi se na samoj plaži (većim delom plaza je betonska platforma, ima mali deo peščano-šljunkovite plaže sa normalnim ulazom u vodu). Od centra Marmarisa udaljen je 6 km, a od zaliva Ičmeler 3 km. Aerodrom u Bodrumu je udaljen 140 km a aerodrom Dalaman 90 km.

 

Sobe: Grand Yazici Marmaris Palace hotel raspolaže sa 137 smeštajnih jedinica u glavnoj zgradi i 228 soba bungalovskog tipa, podeljenih u više kategorija. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard i porodične sobe. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar i balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: Osim glavnog restorana, Grand Yazici Marmaris Palace hotel ima a la carte restoran, snack bar i 6 barova od kojih je jedan pored bazena. Od dodatnih usluga, koje se doplaćuju, gostima Grand Yazici Marmaris Palace hotela na raspolaganju su frizerski i kozmetički salon, shopping centar i igraonica.  Standard sobe u glavnoj zgradi i bungalovima su veličine od 24-26m² namenjene za smeštaj 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 1 dete.

Sport i zabava: Gostima Grand Yazici Marmaris Palace hotela su na raspolaganju više bazena, aqua park i spa centar sa saunom, prostorijom za masažu i fitnes centrom. Ljubitelji sporta mogu da se zabave igrajući tenis, bilijar, mini golf, stoni tenis, stoni fudbal, odbojku, a svakako najveću atrakciju predstavlja klizalište na otvorenom. Na plaži su, uz doplatu, dostupni mnogobrojni sportovi na vodi.

Na plaži
Privatna plaža
Animacija
Frizerski salon
Konferencijske sale
Menjačnica
Mini Bar
Servis za pranje i peglanje
Suvenirnica
Usluge lekara
Bazen za decu
Spoljašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Bar na bazenu
Restoran
Snek bar
Đakuzi
Fitnes centar
Masaža
Sauna
Teretana
Tursko kupatilo
Bilijar
Mini klub
Odbojka na pesku
Sportovi na vodi
Stoni tenis
Teniski teren
Hotel Map Title