GRAND YAZICI CLUB TURBAN
OPIS

Lokacija: Grand Yazici Club Turban hotel, zbog izuzetno bogatog sadržaja i bujnog zelenila, idealan je za boravak porodica sa decom. Nalazi se na peščano – šljunkovitoj plaži, na kojoj se ležaljke, suncobrani i peškiri koriste bez doplate. Od Ičmelera je udaljen 3 km, a od centra Marmarisa 5 km. Aerodrom Bodrum udaljen je 150 km, a aerodrom Dalaman 90 km.

 

Sobe: U svom sastavu Grand Yazici Club Turban hotel ima 543 smeštajne jedinice rapoređene u više zgrada. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se sobe kategorije standard, superior i porodične. Standardne sobe kojih ukupno ima 227 mogu biti u glavnoj zgradi ili bungalovima, sve su iste opremljenosti, svaka ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar i balkon ili terasu. Kvadratura standardnih soba je 26m² i namenjene su za smeštaj 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 1 dete. Porodične sobe mogu biti u glavnoj zgradi ili bungalovima, iste su opremljenosti kao i standardne i sastoje se iz dve prostorije povezane vratima, kvadratura sobe 38m² namenjene za smeštaj porodica sa 2 deteta. Superior sobe su veličine 30m² namenjene za smeštaj 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 1 dete.

Hotelski sadržaj: Osim 2 glavna restorana, u sastavu Grand Yazici Club Turban hotela su i 3 a la carte restorana, sa bogatom ponudom turske, italijanske i mediteranske kuhinje. Lagani obroci, kokteli i drugi osvežavajući napici služe se u 6 barova. Gostima su na raspolaganju TV sala, zlatara i nekoliko prodavnica.

Sport i zabava: Grand Yazici Club Turban hotel ima 3 bazena, od kojih je jedan namenjen deci. Za zabavu i uživanje na raspolaganju su aqua park, sportovi na vodi, tereni za mini golf, odbojka, stoni tenis, pikado i bilijar. Hotel raspolaže teretanom i odlično opremljenim spa centrom koji u svojoj ponudi ima kozmetički salon, masaže karakteristične za zemlje dalekog istoka, tursko kupatilo i saune.

fact sheet 

Na plaži
Privatna plaža
Akva park
Animacija
Animacija za decu
Dečije igralište
Dečiji meni
Frizerski salon
Internet kafe
Konferencijske sale
Menjačnica
Mini Bar
Rent a Car
Servis za pranje i peglanje
Suvenirnica
Usluga čuvanja dece
Usluge lekara
WI FI u krugu hotela
Zlatara
Bazen sa toboganima
Bazen za decu
Ležaljke, peškiri i suncobrani na plaži
Spoljašnji bazen
Unutrašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Bar na bazenu
Snek bar
Đakuzi
Fitnes centar
Masaža
Sauna
Tursko kupatilo
Bilijar
Mini golf
Mini klub
Odbojka na pesku
Pikado
Sportovi na vodi
Stoni tenis
TV sala
Hotel Map Title