ALKAN
OPIS

Lokacija: Hotel Alkan se nalazi 100 m od gradske (peščano-šljunkovite) plaže. Od aerodroma Dalaman je udaljen 96 km, a od aerodroma Bodrum 140 km. Hotel je manjeg, gradskog tipa, bazičan i preporučuje se gostima kojima odgovara centralna lokacija. Od strogog centra je udaljen oko 2 km, do centra se stiže hodom kroz glavnu ulicu koja je poznata po brojnim radnjama, kafeterijama, suvenirnicama i buticima ili laganim hodom šetalištem koje vodi pored mora.

 

Sobe: Hotel Alkan ukupno ima 55 standardnih soba i svaka ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, mini frižider i balkon. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su standardne sobe veličine oko 25m² namenjene za smeštaj 2 odrasle osobe i 1 dete.

 

Hotelski sadržaj: U restoranu hotela se služe svi pansionski obroci, a postoji i lobby bar u kome se služe domaća bezalkoholna i alkoholna pića. Osim restorana, hotel poseduje hotelski bar, bazen, dečiji bazen, wi fi internet.

 

Sport i zabava: U sastavu hotela Alkan se nalazi spoljašnji bazen sa izdvojenim delom za decu. U hotelu se gosti mogu zabaviti uz bilijar i stoni fudbal, dok se na plaži organizuju razne vrste sportskih aktivnosti. Na gradskim plažama Marmarisa postoji mogućnost bavljenja mnogobrojnim sportovima na vodi.

Blizu plaže
Gradski hotel
Spoljašnji bazen
Restoran
Hotel Map Title