ADA JULIAN MARMARIS
OPIS

Lokacija: Hotel Ada Julian je centralno lociran u hotelskoj zoni Marmarisa. Od gradske peščano – šljunkovite plaže udaljen je 150 m. Od marine i centra Marmarisa, gde se nalazi veliki broj prodavnica, restorana, kafića, kao i bazar, udaljen je oko 1 km. Od aerodroma Dalaman udaljen je 90 km, a od aerodroma u Bodrumu 145 km. Namenjen je smeštaju starijih od 16 godina.

Sobe: Ada Julian hotel raspolaže sa 108 smeštajnih jedinica. Svaka soba Ada Julian hotela ima kupatilo, fen, sat TV, telefon, klima uređaj, mini bar, sef (uz doplatu) i balkon ili terasu. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard sobe, namenjene smeštaju maksimalno 3 odrasle osobe, u sobama se nalaze bračni ili 2 single ležaja, treći ležaj je pomoćni. Veličina standard soba je 21 m².

Hotelski sadržaj: Pored glavnog restorana, Ada Julian hotel ima bar pored bazena. Od dodatnih usluga, koje se doplaćuju, gostima Ada Julian na raspolaganju su usluge lekara na poziv, servis za pranje i peglanje veša, menjačnica, rent a car i sef na recepciji.

Sport i zabava: Hotel Ada Julian ima spoljašnji bazen, a gosti se mogu opustiti u manjem spa centru u kom se nalaze tursko i parno kupatilo, sauna i prostorije za razne vrste masaža (uz doplatu). Na gradskoj plaži uz doplatu gosti Ada Julian hotela mogu uživati u raznim sportovima na vodi.

fact sheet
 

Blizu plaže
Gradska plaža
Menjačnica
Rent a Car
Sef na recepciji hotela
Servis za pranje i peglanje
Usluge lekara
Spoljašnji bazen
Bar na bazenu
Restoran
Masaža
Parno kupatilo
Sauna
Spa centar
Tursko kupatilo
Hotel Map Title