DELPHIN DIVA
OPIS

Lokacija: Delphin Diva je jedinstveni hotelski kompleks prostire se na 24 000 m2, smešten je u oblasti Lara na privatnoj peščanoj plaži, na kojoj se ležaljke i suncobrani koriste bez doplate. Od aerodroma Antalija udaljen je 15 km, a od centra grada oko 16 km.

 

Sobe: Hotel Delphin Diva raspolaže sa 475 smeštajnih jednica podeljenih u više kategorija. Sve sobe su modernog dizajna i luksuzno opremljene, svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar i balkon. U ponudi turističke anencije Odeon World Travel nalaze se standard i porodične duplex sobe. Standardne sobe su površine 26 – 30 m2, mogu imati pogled na kopno, bočni ili direktan pogled more. U zavisnosti od broja gostiju u sobama se nalaze bračni, single ležaj i sofa manjih dimenzija (175 x 75 cm). Porodične duplex sobe imaju dva nivoa, na prvom se nalaze bračni ležaj, single ležaj, kupatilo i balkon,  na drugom nivou nalaze se bračni ležaj, kupatilo i balkon. Veličina porodičnih duplex soba je 47 m².

 

Hotelski sadržaj: Osim glavnog restorana u kojem se služe pansionski obroci, hotel Delphin Diva ima i 7 a la carte restorana (turski, japanski, italijanski, kineski, meksički, francuski i riblji). U ponudi su i 4 bara kao i poslastičarnica u kojima se služe lagani obroci, poslastice, osvežavajući napici, čaj i kafa. Od dodatnih sadržaja hotel ima frizerski salon, shopping zonu, servis pranja i peglanja veša, usluge lekara na poziv, uslugu čuvanja dece, menjačnicu i internet centar.

 

Sport i zabava: U sastavu hotela Delphin Diva je veliki kompleks bazena od kojih je 1 unutrašnji a spoljašnji deo se prostire na više od 2500 m2, jedan od spoljašnjih bazena ima sopstveni aqua park. Za najzahtevnije goste, hotel u svojoj ponudi ima Spa zonu koja sadrži saunu, tursko kupatilo, parno kupatilo, kozmetički salon i sobe za razne vrste masaža. Ljubitelji aktivnosti mogu da uživaju baveći se sportovima poput tenisa, stoni tenisa, kuglanja, pikada, aerobika a u ponudi je i fitnes centar. Najmlađi gosti imaju svoje mini klubove sa stručnim timom animatora kao i mini diskoteku i luna park. Jednom nedeljno u hotelu se organizuju zabavne i tematske večeri.

all inclusive concept 

 

Na plaži
Peščana plaža
Privatna plaža
Akva park
Animacija
Frizerski salon
Klima
Prodavnica
Menjačnica
Mini Bar
Rent a Car
Servis za pranje i peglanje
Suvenirnica
Usluge lekara
Bazen za decu
Spoljašnji bazen
Unutrašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Restoran
Snek bar
Đakuzi
Fitnes centar
Masaža
Sauna
Teretana
Mini klub
Stoni tenis
Hotel Map Title