TU CASA GELIDONYA HOTEL
OPIS

 

Lokacija: TU Casa Gelidonya nalazi u Kemeru, 150 m od privatne šljunkovite plaže, na kojoj se ležaljke i suncobrani koriste bez doplate (prelazi se ulica). Od centra Kemera udaljen je 1 km, a od aerodroma u Antaliji 60 km.


Sobe: TU Casa Gelidonya raspolaže sa 221 smeštajnom jedinocom, koje se nalaze u 4 bloka. Svaka ima kupatilo (tuš ili kada/wc), fen, mini bar (voda na dolasku), sef (uz doplatu) , TV, telefon, klima uređaj i balkon. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard i porodične sobe. Standard sobe su veličine 22 m², u sobi se nalaze bračni ili 2 single ležaja, treći ležaj je pomoćni. Porodične sobe su veličine 25 – 30 m², iste su opremljenosti kao standard sobe, samo veće kvadrature, 1 soba sa 1 kupatilom.  


Hotelski sadržaj: U sastavu TU Casa Gelidonya hotela nalaze se su glavni restoran, lobby bar, bar pored bazena i bar na plaži. Uz doplatu gostima je na raspolaganju servis za pranje i sušenje veša. Wi Fi ograničenog protoka koristi se uz doplatu.


Sport i zabava: TU Casa Gelidonya u svojoj ponudi ima spoljašnji bazen za odrasle i bazen za decu. Namjla
đim gostima na raspolaganju je dečije igralište. Ljubitelji sporta mogu se zabaviti igrajući stoni tenis. Spa centar TU Casa Gelidonya hotela u kom se nalaze tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, đakuzi, prostorije za razne vrste masaža i kozmetičkih tretmana, uz doplatu, može odgovoriti zahtevima ljubiteljima ovog vida opuštanja. Na gradskoj plaži, uz doplatu, gosti mogu uživati u raznim sportovima na vodi.

NAPOMENA: Poslednjeg dana boravka u hotelu, po završenoj odjavi do transfera, gostima su na raspolaganju voda i topli napici. All inclusive usluga je dostupna uz doplatu od 15 € po osobi.

fact sheet 

Blizu plaže
Privatna plaža
Servis za pranje i peglanje
Wi Fi
Bazen za decu
Spoljašnji bazen
Bar na bazenu
Restoran
Masaža
Sauna
Spa centar
Tursko kupatilo
Sportovi na vodi
Stoni tenis
Hotel Map Title