LIMAK LIMRA
OPIS

Lokacija: Limak Limra Hotel & Resort otel nalazi se u regiji Kiriš, poseduje sopstvenu peščano – šljunkovitu plažu i zauzima površinu od 140.000 m². Sastoji se iz više zgrada od kojih je jedna preko ulice u odnosu na plažu. Od centra Kemera je udaljen 5 km a od aerodroma u Antaliji 70 km.

 

Sobe: Limak Limra Hotel & Resort ima ukupno 815 smeštajnih jedinica podeljenih u 4 bloka (glavna zgrada, Arycanda, Fame Garden i Limra park blok koji se nalazi preko puta plaže). Svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, TV, telefon, klima uređaj, mini bar, sef i balkon. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard i porodične sobe. Standard sobe su veličine 28 m², u zavisnosti od broja gostiju u sobi se nalaze bračni ili 2 single ležaja, single ležaj i sofa. Porodična soba je veličine 32 m², dve sobe odvojene vratima, u jednoj bračni, u drugoj 2 single ležaja, 1 kupatilo, 1 balkon.

 

Hotelski sadržaj: Osim glavnog restorana, Limak Limra Hotel & Resort ima 8 a la carte restorana specijalizovanih za jela domaće i internacionalne kuhinje. Lagani obroci, osvežavajući napici i poslastice služe se u hotelskim barovima kojih ukupno ima 10. Od ostalih sadržaja izdvajamo diskoteku, bioskop, shopping zonu i frizerski salon.

 

Sport i zabava: Gostima Limak Limra hotela pored velikog kompleksa bazena, od kojih je jedan sa 5 vodenih toboganana, na raspolaganju su spa centar u svojoj ponudi ima saunu, sobe za različite vrste masaža, tursko kupatilo i đakuzi kade. Ljubitelji sportskih aktivnosti mogu se razonoditi igrajući tenis, skvoš, bilijar, košarku ili odbojku na plaži. O zabavi gostiju brine stručan tim animatora. U sastavu hotela nalazi se amfiteatar u kom se organizuju predstave zabavnog karaktera, dok su najmlađim gostima namenjeni mini i junior klubovi.

fact sheet Na plaži
Privatna plaža
Akva park
Animacija
Frizerski salon
Hotel prima kućne ljubimce
Spoljašnji bazen
A la Carte restoran
Bar na bazenu
Bar na plaži
Restoran
Snek bar
Masaža
Sauna
Tursko kupatilo
Bilijar
Bioskop
Diskoteka
Odbojka na pesku
Teniski teren
Hotel Map Title