KARMIR RESORT
OPIS

Lokacija: Karmir Resort hotel se nalazi u regiji Gojnuk, od privatne plaže, do koje se prelazi ulica, udaljen je 100 m. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu koriste se bez doplate. Od centra Kemera udaljen je 8 km, a od aerodroma u Antaliji 40 km. Izgrađen je 2014-e godine i prostire se na površini od 18 000 m2.

 

Sobe: Karmir Resort hotel raspolaže sa 286 smeštajnih jedinica, svaka soba ima kupatilo, fen, sef, TV, telefon, mini bar i balkon. U ponudi agencije Odeon World Travel nalaze se standard, suite i porodične sobe. Standard sobe su veličine 23 m² imaju bračni ili 2 single ležaja, treći ležaj je pomoćni ležaj, porodična soba se sastoji od dve sobe, u jednoj bračni, u drugoj dva single ležaja, 1 kupatilo, 34 m², junior suite soba je dvokrevetna soba sa garniturom za sedenje 40 m.

 

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Karmir Resort pored glavnog restorana nalaze se a la carte restoran i 3 bara, a od dodatnih sadržaja poseduje servis za pranje i peglanje veša, menjačnicu i usluge lekara na poziv. Wi Fi u hotelu se doplaćuje.

 

Sport i zabava: Gostima hotela Karmir Resort na raspolaganju su 2 spoljašnja bazena od kojih jedan poseduje 3 vodena tobogana. Ljubiteljima sportskih aktivnosti namenjeni su akvabik, stoni tenis, pikado I aerobik.Od spa usluga u ponudi su hamam, masaža i usluge frizerskog salona. Za goste je u toku dana i večeri organizovana animacija. Najmlađim gostima namenjen je mini klub uz profesionalni tim animatora.

Blizu plaže
Privatna plaža
Animacija
Frizerski salon
Mini Bar
Servis za pranje i peglanje
Spoljašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Bar na bazenu
Bar na plaži
Restoran
Spa centar
Mini klub
Pikado
Stoni tenis
Hotel Map Title